Έτσι "ανοίγουν" οι δουλειές στις ΗΠΑ

Έτσι "ανοίγουν" οι δουλειές στις ΗΠΑ


Αυτή είναι η πραγματική ανάπτυξη.

Αισιόδοξες όσο ποτέ είναι οι προοπτικές για την ευδοκίμηση της μεσαίας τάξης στις ΗΠΑ, έπειτα από δύο καταστροφικές 4ετίες υπό την προεδρία του "πράσινου" προέδρου, Μπαράκ Ομπάμα.
Έχοντας μόλις
δυόμιση μήνες στην προεδρία των ΗΠΑ, ο Ντόναλντ Τραμπ, μόνο και μόνο από τις συνεχείς εξαγγελίες του περί μείωσης φόρων και γραφειοκρατίας, κατάφερε το λεγόμενο "άνοιγμα" των δουλειών στις ΗΠΑ και μάλιστα χωρίς να θεσπίσει στην πράξη ούτε έναν νόμο!
Είναι ενδεικτικό πως ο ιδιωτικός τομέας πρόσθεσε 263.000 θέσεις εργασίας κατά τη διάρκεια του προηγούμενου μήνα, σύμφωνα με τη μηνιαία έκθεση της ADP και Moody Analytics. Πρόκειται για 80.000 περίπου παραπάνω θέσεις εργασίας από αυτές που υπολόγιζαν αναλυτές και εκπρόσωποι της επιχειρηματικής ζωής στις ΗΠΑ.
Μάλιστα περισσότερο ευνοημένες ήταν οι μικρές επιχειρήσεις, που απασχολούν μέχρι το πολύ 50 εργαζομένους.
Αυτές αποτελούν και τη ραχοκοκαλιά της αμερικανικής οικονομίας, στις οποίες η διακυβέρνηση Ομπάμα είχε επιφέρει μέγιστο πλήγμα με την παράλογη αύξηση των φόρων.
Σημειώνεται πως ακόμη δεν έχει περάσει από όλα τα σώματα (Κογκρέσο, Βουλή των Αντιπροσώπων) το νομοσχέδιο για δραστική και καθολική μείωση τω φόρων έως και 75%.







ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις