H αλήθεια πίσω από τους Tomahawk

H αλήθεια πίσω από τους Tomahawk


Πολλαπλό μήνυμα, με πολλούς αποδέκτες ήτανε ο βομβαρδισμός της συριακής βάσης από
τον Τραμπ.
1ο σκέλος του μηνύματος
Η χθεσινοβραδινή του ενέργεια, ήτανε συνέχεια του σκηνοθετημένου από την Παλαια Ταξη παράλογου χτυπήματος με τα χημικά στην Συρία, που έδωσε την δυνατότητα στον Τραμπ να χτυπήσει και να τον χειροκροτεί όλη η Δύση και το Ισραήλ.
Όλοι πλέον γνωρίζουν, ότι το κατεστημένο της νέας τάξης μέσα στις ΗΠΑ δεν επιτρέπει στον Τραμπ να περάσει ούτε ένα νόμο, από αυτούς που έχει υποσχεθεί και που καταργούν το αριστερό καθεστώς που δημιούργησε ο Ομπάμα.
 Η Παλαια Ταξη , που είναι το αντίπαλο δέος της Νεας ταξης που θέλει να φέρει  ενα παγκόσμιο αριστερο κράτος, δήλωσε, ότι αν δεν αφήσουν τον Τραμπ να κυβερνήσει, θα φέρουμε τον Τρίτο  παγκόσμιο πόλεμο και θα καταστρέψουμε όλες τις τεχνολογικές και διοικητικές υποδομές ελέγχου του παγκόσμιου πληθυσμού, που η Νεα ταξη χρειάστηκε 50 ολόκληρα χρόνια για να δημιουργήσει, με την βοήθεια όλου του παγκόσμιου πολιτικού συστήματος που ελέγχεται από αυτήν.
Ένας πόλεμος με την Ρωσία, θα οδηγήσει τον κόσμο στη λίθινη εποχή. Χωρίς ΟΗΕ, παγκόσμιους οργανισμούς, ελεγχόμενες κυβερνήσεις, τραπεζικό σύστημα, ελεγχόμενους μέσω δανείων λαούς, ηλεκτρονική καταγραφή  και στημένες ΜΚΟ, η νέα τάξη της Νεας ταξης θα αποτελεί παρελθόν. Τότε μόνο η Παλαια Ταξη μπορεί να κυβερνήσει και πάλι.
Η παράλογη επίθεση με τα χημικά και η απάντηση Τραμπ, που υπ΄ όψιν ειδοποίησε τους Ρώσους να φύγουν από την βάση που θα βομβάρδιζε, αποτελούν μία σαφή προειδοποίηση του κατά πόσο αποφασισμένη είναι η Παλαια Ταξη να πραγματοποιήσει την απειλή της και να προκαλέσει παγκόσμιο πόλεμο, ελέγχοντας και τους δύο εμπολέμους (Ρωσία και ΗΠΑ) ελέγχοντας τις καταστροφές που θέλει να επιφέρει στο παγκόσμιο σύστημα διοίκησης.
2ο σκέλος του μηνύματος
Το δεύτερο σκέλος του μηνύματος, επικροτείται από το Ισραήλ και όσους είπανε αυθόρμητα μπράβο στον Τραμπ και λέει:
Αφήστε με να κυβερνήσω και θα σας δώσω και ανταλλάγματα. Αυτό μας θυμίζει τις κινήσεις Πούτιν, που έδωσε στον Κίσσινγκερ ανταλλάγματα, προκειμένου να κερδίζει χρόνο για να ετοιμάσει τις συμβατικές του δυνάμεις το δυνατόν περισσότερο για ένα παγκόσμιο πόλεμο.
Σας δίνω τον Άσσαντ, ή τέλος πάντων κάτι από αυτά που θέλετε στη Συρία, αλλά αφήστε με να περάσω την κατάργηση του OBAMACARE για να εμποδίσω την μείωση του πληθυσμού.
Μια στο καρφί μια στο πέταλο. Είναι η κλασική μέθοδος της πολιτικής της Παλαιας Ταξης που είδαμε να εφαρμόζεται από τον Πούτιν.
Μιλάμε για μία πολύπλοκη και δύσκολη παρτίδα σκακιού, πάνω στην παγκόσμια στρατηγική σκακιέρα, τα τετραγωνάκια της οποίας θυμίζω ότι είναι άσπρα και μαύρα.







ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις