Τιμωρείται αυστηρά η ανάληψη έργων από ρωσικές εταιρίες στην Ευρώπη


Όταν αποφάσισαν οι Βούλγαροι να παίρνουν φυσικό αέριο από την Ρωσική και κρατική GAZPROM ...και φυσικά οι καλοί μας «σύμμαχοι» ανέτρεψαν την τότε Βουλγαρική κυβέρνηση, όπως και τον Καραμανλή. 

Όταν αποφάσισαν να κάνουν πυρηνικό σταθμό σε συνεργασία με την Ρωσική και κρατική ROSATOM ...και πάλι οι «σύμμαχοι» τους υποχρέωσαν να ακυρώσουν την συμφωνία με αποτέλεσμα οι Βούλγαροι πολίτες να επιβαρυνθούν με 600.000.000 ευρώ προκειμένου να αποζημιωθούν οι Ρώσοι. Έτσι δουλεύει η «Δημοκρατία» στον «ελεύθερο κόσμο». 
Τις δουλειές πρέπει να τις παίρνουν ιδιωτικές εταιρίες ...κατά προτίμηση του ευρύτερου κύκλου των Rothschild κι άλλων «φιλάνθρωπων». 
Το να μπουν κρατικές Ρωσικές εταιρίες σε Ευρωπαϊκές χώρες είναι «έγκλημα» και τιμωρείται αυστηρά. 
Το να μπουν ιδιωτικά κερδοσκοπικά fund γνωστών απατεώνων των Χρηματιστηρίων που σπέρνουν την καταστροφή όπου βάζουν πόδι ...όχι μόνο δεν θεωρείται «έγκλημα» ...αλλά «Μνημονιακή υποχρέωση». Τέτοια αρπακτικά έχουν μπει σε Τράπεζες, ύδρευση, ΔΕΗ ...κι αν φεύγοντας αφήσουν πίσω τους γκρεμίσματα ...θα μας πουν ...«δυστυχώς έτσι είναι η ζωή!» 
Οι κυβερνήσεις μας πρέπει να αποτελούνται από δικούς τους πράκτορες για να ευημερούν και να μην ανατρέπονται με διάφορες «αυθόρμητες» επαναστάσεις.
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις