Η ηλίθια Κέιτι Πέρι!

Η ηλίθια Κέιτι Πέρι! ΒΙΝΤΕΟ


Οι δηλώσεις που έκανε μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ αποτελούν μια κοινότυπη νεοταξίτικη
ρητορική:
 "Το καλύτερο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε είναι απλά, να ενωθούμε και να αγαπήσουμε ο ένας τον άλλον. Χωρίς φράγματα και σύνορα".
 Δηλαδή, σε ένα τρομοκρατικό χτύπημα που οφείλεται στην νεοταξική πολιτική των ανοιχτών συνόρων, που εξαφανίζουν πολιτισμικές ταυτότητες και λαούς, η Κέιτι απαντά με το "ναι" στα ανοιχτά σύνορα!
 Τι άλλο θα κάνει πια, για να δείξει πόσο καλή υπηρέτρια του συστήματος είναι;
Καλεί για ανοιχτά σύνορα, χωρίς φράγματα, καθοδηγώντας τους νέους με αντιλήψεις και πολιτικές που απειλούν το μέλλον της ίδιας τους της ζωής και της χώρας τους, τη στιγμή που η ίδια κατοικεί σε σπίτι 18 εκατ. δολαρίων που περιστοιχίζεται από φράχτη, εξασφαλίζοντας την ησυχία της!
Μιλά επίσης, για αγάπη μεταξύ των ανθρώπων και αρμονική συμβίωση, τη στιγμή που η ίδια δίνει εντολές στο προσωπικό της να μην της απευθύνει καν, το λόγο!
 Όλες αυτές; οι καινές διασημότητες που δεν έχουν τίποτα να πουν, ούτε επιχειρήματα και λόγο που να προσφέρει κάτι, μέσα σε αυτό το χάος που βιώνουμε όλοι σήμερα, ζουν μέσα στη χλιδή και την πολυτέλεια που τους κάνει ακόμα περισσότερο ηλίθιους, πειθήνιους και μαλθακούς!
 Αντίθετα καλλιτέχνες οι οποίοι έχουν άποψη και την υποστηρίζουν, καυτηριάζοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο λαός και η χώρα τους, αυτόματα χαρακτηρίζονται ακροδεξιοί ρατσιστές!Κι όλα αυτά, επειδή το σύστημα θέλει αποχαυνωμένους ανθρώπους που δε θα σκέφτονται και θέτει στην υπηρεσία αυτής της αποβλάκωσης κάθε τυχάρπαστο άτομο που θα στρατολογήσει.
 Δείτε τον απολαυστικό Paul Watson να δίνει άλλη μια φορά ρέστα, δείχνοντας την "αγάπη" του στην Κέιτι Πέρι!












ΠΗΓΗ















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις