Ισλαμική Πρωτομαγιά

Ισλαμική Πρωτομαγιά – Συγκλονιστικές εικόνες – Κίνδυνος για την Ελλάδα


Πρωτομαγιά, η μέρα εορτής των Illuminati, και στις ΗΠΑ είπαν να εξωτερικεύσουν τα «ανθισμένα» και «ανθρώπινα» συναισθήματά τους στις ελεγχόμενες
διαδηλώσεις.
Τιμώντας τον Κομμουνισμό, μία κοσμοθεωρία που προκάλεσε τον θάνατο περίπου 100.000.000 ανθρώπων, αριστεριστές βγήκαν στους δρόμους της Αμερικής με συνθήματα που κάθε άλλο παρά ανθρωπισμό θυμίζουν.
Ένας νεαρός φορούσε μπλούζα στην οποία απεικονιζόταν ένας ισλαμιστής να αποκεφαλίζει τον Τραμπ της Εθνικής Δεξιάς, ο οποίος έχει αναλάβει, ως γνωστόν την Προεδρία των ΗΠΑ.
«Αποκεφάλισε τον Αδερφό, αποκεφάλισε τον Νονό», γράφει η συνοδευτική λεζάντα.


Η κάμερα έπιασε δε φιλοπαγκοσμιοποιητές αριστερούς να φωνάζουν συνθήματα κατά του εκλεγμένου Προέδρους με χαρακτηριστικό το «σκοτώστε τον Τραμπ», ενώ καταστρέφουν τα πάντα.
Αυτός είναι ο σεβασμός προς την Δημοκρατία και την ελευθερία;



Δεν είναι άλλωστε καθόλου τυχαίο που από το 2015 το Ισλαμικό Κράτος έχει καλέσει επίσημα τους υποστηρικτές του να στρατολογήσουν, ριζοσπαστικοποιήσουν και να εξοπλίσουν αριστερούς διαδηλωτές, επειδή μοιράζονται με αυτούς τους ίδιους στόχους.



Απίστευτο και όμως αληθινό, καθώς τόσο οι αριστεριστές όσο και οι ισλαμιστές βρίσκονται στην υπηρεσία της Νέας Τάξης, η οποία, κατά τα φαινόμενα, επιδιώκει την δημιουργία απόλυτου χάους στις χώρες της Δύσης και δη στις ΗΠΑ, ενώ σίγουρα υπάρχει φόβος και για την Ελλάδα, όπου ουδείς γνωρίζει τι μπορεί να συμβαίνει, για παράδειγμα στα Εξάρχεια, όπου οι «αναρχικοί» αλωνίζουν με ισλαμιστές να έχουν ενδεχόμενα διεισδύσεις στις τάξεις τους ως «μετανάστες».








ΠΗΓΗ













Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις