Βουλευτής του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ κοινοβουλίου μιλά σε εκδήλωση με σημαίες της “ανεξάρτητης Θράκης”!




Βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης-ΠΑΣΟΚ σε εκδήλωση αλυτρωτικού “Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης-Τουρκίας”! Η φωτογραφία
του κ.Ιλχάν Αχμέτ που δημοσιοποιούν τα tourkikanea.gr είναι από εκδήλωση του BTTTDD στο οποίο περισσεύουν όχι μόνο οι τουρκικές σημαίες αλλά και οι σημαίες της “ανεξάρτητης Θράκης”!!!
Ο βουλευτής του ελληνικού -υπενθυμίζουμε- κοινοβουλίου δεν …πρόσεξε τις σημαίες; Δεν γνώριζε που πήγαινε; Πολύ καλά! Και τις σημαίες τις είδε.
Το ερώτημα είναι τι θα κάνει το ΠΑΣΟΚ! Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες εβδομάδες στελεχός του προκαλεί. Είχε προηγηθεί η περίπτωση του περιφερειακού συμβούλου Ξάνθης, ο οποίος είχε φωτογραφηθεί σχηματίζοντας το σύμβολο των Γκρίζων Λύκων!
Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ θα λάβει κάποια μέτρα εναντίον του βουλευτή της που φαίνεται ότι δεν έχει πρόβλημα με την “ανεξαρτησία” της Θράκης;
Για να μην αδικούμε μόνο το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να θυμισουμε ότι ο κ.Ιλχάν Αχμέτ είναι…περιζήτητος κι από άλλα κόμματα:
Ο δικηγόρος στο επάγγελμα Ιλχάν Αχμέτ είχε διατελέσει βουλευτής Ροδόπης στο παρελθόν, κατά την περίοδο 2004-2007, με τη ΝΔ, ενώ εξελέγη και πάλι στις εκλογές Σεπτεμβρίου 2015 με το Ποτάμι, μετά από ένα ατυχές πέρασμα από τη ΔΗΜΑΡ.
Και ενώ όλοι περίμεναν ότι ο βουλευτής της μειονότητας θα επέστρεφε στη ΝΔ, απ’ όπου ξεκίνησε, ο Ιλχάν Αχμέτ βρέθηκε στη Χαριλάου Τρικούπη!








ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις