Γιατί στάλθηκε τρομοδέμα στον Παπαδήμο

Μόνο στο el.gr: Γιατί στάλθηκε τρομοδέμα στον Παπαδήμο


Μιας και στην Ελλάδα δεν επιχειρούν ισλαμιστές τρομοκράτες όπως στην Δυτική Ευρώπη, καθώς ενδεχόμενα να μην υπάρχει επαρκής αριθμός μουσουλμάνων στην χώρα σε
περίπτωση που οι Έλληνες ξεσηκωθούν εναντίον των μεταναστών μετά από επίθεση, χρησιμοποιούνται άλλοι μέθοδοι, προκειμένου να αυξηθεί η αστυνόμευση στην καθημερινότητα των πολιτών.
 Αυτό δείχνει η έκρηξη του τρομοδέματος στα χέρια του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, η οποία παραλίγο να του στοιχίσει την ζωή.
Γιατί αποτέλεσε στόχο ο πρώην πρωθυπουργός; Αφού δεν είναι αυτός που κυβερνά! Τι νόημα είχε η επίθεση από την πλευρά των τρομοκρατών, οι οποίοι, όπως ισχυρίζονται, μάχονται κατά του κατεστημένου;
 Η κορυφή του κατεστημένου είναι ο Λουκάς Παπαδήμος;
Η αστυνομία κάνει λόγο για ενδεχόμενο μπαράζ αποστολής τρομοφακέλων.
Μάλιστα, οι αναλυτές της ΔΑΕΕΒ εκτιμούν ότι κατασκευάστηκε από το ίδιο πρόσωπο που έφτιαξε τις βόμβες που εστάλησαν στο γραφείο του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στο Βερολίνο και στα γραφεία του ΔΝΤ στο Παρίσι, οι οποίες ξεσήκωσαν συζητήσεις για την ασφάλεια στα αεροδρόμια, με κάποιους να φέρνουν δειλά-δειλά στο προσκήνιο το θέμα των ρομπότ σαρωτών.
Οι επόμενες ημέρες λένε οι αστυνομικοί, θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμες καθώς κανένας, μέχρι να υπάρξει ανάληψη ευθύνης και να κλείσει ο κύκλος, δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο ασύλληπτα μέλη των Πυρήνων της Φωτιάς και ο κατασκευαστής, να εξαπολύσουν νέα παρτίδα τρομοδεμάτων με αποδέκτες που δεν μπορούν να προσδιορίσουν.
Ταυτόχρονα οι δημοσιογράφοι εκλιπαρούν για την υπεράσπιση της κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας με κάθε κόστος!



Τι θα μας πουν ανοιχτά σε λίγο; Πως θα αναπληρώσουν τα «κενά ασφαλείας»; Ποιοι θα αναλάβουν την φύλαξη των ελληνικών πόλεων; Θα αυξηθούν τα μέτρα αστυνόμευσης στους δρόμους; Ρομπότ θα αναλάβουν την σάρωση πακέτων σε αεροδρόμια και ταχυδρομεία;
Παράλληλα με τα τρομοδέματα, εμφανίζονται οι φιλοπαγκοσμιοποιητές κουκουλοφόροι στην Ελλάδα, οι αυτοαποκαλούμενοι «αναρχικοί», με νέα «όπλα». Όπως είδαμε στις πρόσφατες επιθέσεις κατά φοιτητών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, «επιστρατεύθηκαν» τσεκούρια, ρόπαλα, αλλά και στιλέτα!




Στην χώρα μας παγιώνεται καθεστώς τρομοκρατίας, το οποίο επιδιώκει να επιφέρει αλλαγές στην καθημερινότητα των πολιτών, μετατρέποντας τις πόλεις σε στρατόπεδα συγκέντρωσης απελπισμένων Ελλήνων και λοιπών. Τότε είναι που θα ξεκινήσει ο πόλεμος των πόλεων με ό,τι όπλα βρίσκει ο καθένας. Η εποχή της απόλυτης «αναρχίας» με την δικτατορία να ακολουθεί για να δώσει την λύση στα φοβισμένα και πεινασμένα πλήθη.
Η εικόνα οπλισμένων με... σφυριά, τσεκούρια, πέτρες και μολότοφ κουκουλοφόρων να πυρπολούν το φυλάκιο μπροστά από τον Άγνωστο Στρατιώτη, αν μη τι άλλο είναι προφητική.










ΠΗΓΗ
















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις