Πρόταση μομφής κατά του Τραμπ ετοιμάζουν οι Δημοκρατικοί!

Πρόταση μομφής κατά του Τραμπ ετοιμάζουν οι Δημοκρατικοί!


Σύμφωνα με πληροφορίες από το κόμμα των Δημοκρατικών που αναπαράγουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ορισμένα στελέχη της αντιπολίτευσης καλούν συναδέλφους τους στο
Κογκρέσο να καταθέσουν πρόταση μομφής κατά του Ντόναλντ Τραμπ μετά το δημοσίευμα της Washington Post.
Η ίδια εφημερίδα δημοσιεύει στην ηλεκτρονική της έκδοση έναν "ποταμό" από άρθρα για να αποδείξει την "απίστευτη ανικανότητα του Τραμπ". Ένα από αυτά αναφέρει:
"Στις πρώτες εβδομάδες της προεδρίας του, τα αβίαστα λάθη του Τραμπ ήταν ντροπιαστικά – τουλάχιστον όμως, κάποιος θα μπορούσε να πει, το διάταγμά του για τη μετανάστευση ήταν τόσο κακοφτιαγμένο που το έκανε ευάλωτο απέναντι στη νομοθεσία, οι φτωχές διαπραγματευτικές του ικανότητες περιέπλεξαν το δρόμο για το επίσης κακοφτιαγμένο νομοσχέδιο για την υγεία και η απροσεξία του στις λεπτομέρειες έδωσαν τη δυνατότητα στο απροσδόκητα ικανό προσωπικό του για την εξωτερική πολιτική να μετριάσει τη ζημιά που εκείνος θα μπορούσε να κάνει. Και όπως σημείωναν κάποιοι Δημοκρατικοί, η αστάθεια του Προέδρου βοήθησε ήδη στο να δημιουργηθούν οι συνθήκες για ένα κύμα εναντίον του Ρεπουμπλικανικού κόμματος το 2018.
Στη συνέχεια ο Τραμπ απέλυσε τον Τζέιμς Κόμεϊ και έβαλε το επιτελείο του να παραπλανήσει το κοινό για το πώς και το γιατί, πριν παραδεχθεί πως η εν εξελίξει έρευνα του FBI για πιθανές σχέσεις της προεκλογικής του καμπάνιας με τη Ρωσία ήταν ένας βασικός λόγος για τον οποίο απέσυρε τον πρώην -πλέον- διευθυντή του FBI. Οι γνωρίζοντες τον Νόμο διαφωνούν για το αν αυτό ήταν παρεμπόδιση της Δικαιοσύνης. Σκεφτείτε όμως πόσο αξιοσημείωτο είναι ότι ο Τραμπ ίσως να μην προέβλεψε αυτή την αντίδραση, σε σημείο να παραδεχθεί ελεύθερα την πιθανή υπαιτιότητά του στην τηλεόραση, σε ολόκληρη τη χώρα".

Και καταλήγει:

"Τώρα θα μπορούσε κάποιος να “χτίσει” ένα επιχείρημα για καθαίρεση, λόγω της προεδρικής ανικανότητας, που βασίζεται στην αποκάλυψη πως ο Τραμπ πρόδωσε μυστικά εθνικής ασφάλειας ούτως ώστε να εντυπωσιάσει τον υπουργό Εξωτερικών της Ρωσίας. Ο Πρόεδρος ίσως έδειξε μόλις πως μπορεί και πως θα βλάψει την ασφάλεια της χώρας, χωρίς να έχει κάποια προφανή πρόθεση. Οι Ρεπουμπλικάνοι που επιτέθηκαν άγρια στην Χίλαρι Κλίντον με αφορμή το “μικροπρεπές” σκάνδαλο με το προσωπικό της e-mail, θα δείξουν τώρα που βρίσκονται οι αληθινές τους ανησυχίες – με το κόμμα ή με τη χώρα".








ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις