Ο πρόεδρος της εκστρατεία της Χίλαρι Κλίντον, John Podesta, προσκλήθηκε σε αποκρυφιστικό «δείπνο» της Αμπράμοβιτς

 


Η πιο παράξενη αποκάλυψη από τα Wikileaks μέχρι σήμερα, είναι αυτή που αφορά τον πρόεδρο της εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον, John Podesta, ο οποίος είχε προσκληθεί σε
ένα «δείπνο πνευματικού μαγειρέματος» («Spirit Cooking«), μια αποκρυφιστική τελετουργία που ιδρύθηκε από τον σατανιστή Aleister Crowley, από την Μαρίνα Αμπράμοβιτς (Marina Abramovic), μια «καλλιτέχνη» η οποία έχει εμμονή με τον αποκρυφισμό.
screen-shot
Σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με ημερομηνία 28 Ιουνίου, 2015, η Αμπράμοβιτς έγραψε, «Περιμένω με ανυπομονησία για το δείπνο πνευματικού μαγειρέματος στο σπίτι μου. Νομίζεις ότι είσαι σε θέση να μου πεις αν ο αδελφός σου θα έρθει; Με αγάπη, Μαρίνα».
s
Ο Tony Podesta στη συνέχεια διαβίβασε το μήνυμα προς τον αδελφό του John Podesta (πρόεδρος της εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον), ρωτώντας τον, «Θα είσαι στη Νέα Υόρκη την Πέμπτη 9η Ιουλίου, η Μαρίνα θέλει να έρθεις για δείπνο».
Το “spirit cooking” αναφέρεται σε «ένα μυστήριο της θρησκεία του Thelema (Θέλημα) η οποία ιδρύθηκε από τον Aleister Crowley» και περιλαμβάνει μια αποκρυφιστική τελετή κατά τη διάρκεια της οποίας εμμηνορροϊκό αίμα, μητρικό γάλα, ούρα και σπέρμα χρησιμοποιούνται για να δημιουργήσουν μια «ζωγραφική».
Σύμφωνα με την Μαρίνα Αμπράμοβιτς, αν το τελετουργικό εκτελείται σε μια γκαλερί τέχνης, είναι απλώς τέχνη, αλλά αν το τελετουργικό γίνεται ιδιωτικά, τότε αποτελεί μια πνευματιστική τελετή.
Υπάρχει σχετικό βίντεο που απεικονίζει την παράξενη φύση της τελετής.
1
2
3
4
«Η Αμπράμοβιτς είναι γνωστή για τις συχνά φρικιαστική ‘τέχνη’ της, που περιέχει πόνο και τελετουργίες. Στην πρώτη της παράσταση επανειλημμένα κάρφωνε τα χέρια της. Στην επόμενη έριχνε τα νύχια της και τα μαλλιά της σε μία φλεγόμενη πεντάλφα – και στο τέλος πήδηξε κι αυτή στο εσωτερικό της, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της», γράφει η Cassandra Fairbanks.
Μια άλλη εικόνα δείχνει την Αμπράμοβιτς να ποζάρει με το ματωμένο κεφάλι μίας κατσίκας – μια αναπαράσταση του απόκρυφου συμβόλου Baphomet.
Το όνομά της στο Twitter είναι @AbramovicM666…
Η Αμπράμοβιτς θεωρείται ότι η «γιαγιά της περφόρμανς». Τα πιο πολλά από τα έργα της λαμβάνουν χώρα σε ιδιωτικούς χώρους όπου διεξάγει τελετές μαγείας. Είναι μία σημαντική και ισχυρή φιγούρα στην ποπ κουλτούρα και έχει πολύ μεγάλη επιρροή στο Χόλιγουντ, τον κόσμο της μόδας και της μουσικής. Παρακάτω «εκπαιδεύει» την Lady Gaga στη «Μέθοδο Αμπράμοβιτς».
new-notificationH Abramović δήλωσε στην Huffington Post ότι ποτέ δεν συνάντησε τον John Podesta και ότι ο ίδιος δεν παρέστη στο δείπνο της.
balkanbaroque_plakat
Η Abramović είναι σερβικής καταγωγής, και οι δυο γονείς της ήταν κομμουνιστές παρτιζάνοι.
Στο μεταξύ στις ΗΠΑ άρχισαν τα όργανα…(Αναγνωρίστε την Ιεζάβελ).
hillary-spirit-cooking
hillary-spirit-cooking








ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις