Τοτε τα λεγαμε...Πτήση MH17: Διαρροή απόρρητων εγγράφων υποδεικνύουν την Ουκρανία ως δράστη!

Αποτέλεσμα εικόνας για Πτήση MH17 

 

Μια ρωσική εφημερίδα έλαβε αντίγραφα μυστικών εγγράφων

της Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ουκρανίας (SBU) σχετικά με
ειδικές επιχειρήσεις για την καταστροφή αποδεικτικών στοιχείων που αποδεικνύουν την κατάρριψη της πτήσης MH17 από τους Ουκρανούς στις 17 Ιουλίου 2014. Η ρωσική εφημερίδα Sovershenno Secretno διεξήγαγε σχετικά με το τι πραγματικά συνέβη στη μοιραία πτήση.
Τα αντίγραφα των εγγράφων που έλαβε η εφημερίδα, κωδικοποιημένα τηλεγραφήματα και σχέδια - γράφτηκαν σε επίσημα επιστολόχαρτα της ουκρανικής Υπηρεσίας Ασφαλείας. Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Ποροσένκο, και οι στρατηγοί του θα πρέπει να δικαστούν στη Χάγη ως εγκληματίες πολέμου.
Ο άνθρωπος που απέστειλε τα έγγραφα στην εφημερίδα, δήλωσε ότι τα εν λόγω έγγραφα ήταν μέρος της πολύ μακράς και εξαντλητικής έρευνάς του. "Πιστέψτε με, θέλω απλώς αυτούς τους μπά****ους από την SBU να πάρουν αυτό που τους αξίζει", δήλωσε ο πληροφοριοδότης.
Η εφημερίδα δημοσίευσε αντίγραφα τεσσάρων ποινικών διατάξεων του Γραφείου Ασφαλείας της Ουκρανίας. Οι πληροφορίες που περιέχουν τα έγγραφα υποδεικνύουν τα εξής:
- Οι νέες αρχές του Κιέβου - ο Πρόεδρος Ποροσένκο και οι στρατηγάδες του - είναι απόλυτα υπεύθυνοι για την καταστροφή των αεροσκαφών της Μαλαισίας. Η στρατιωτική αεροπορία της Ουκρανίας συμμετείχε ενεργά στην κατάρριψη του μοιραίου αεροσκάφους.
- Για να καλύψει τα ίχνη του εγκλήματος, η SBU διεξήγαγε ειδικές επιχειρήσεις από τα τέλη Ιουλίου 2014 με σκοπό να καταστρέψει τα αποδεικτικά στοιχεία της ειδικής επιχείρησης που έδειχναν την παρουσία ουκρανικού μαχητικού στην περιοχή της μοιραίας πτήσης των μαλαισιανών αερογραμμών στις 17 Ιουλίου του 2014.
"Είχαμε πολλές συναντήσεις με την πηγή αυτών των πληροφοριών, ελέγξαμε τα έγγραφα με τη βοήθεια βετεράνων των μυστικών υπηρεσιών, οι οποίοι γνωρίζουν καλά τη γραφειοκρατία των τμημάτων των ουκρανικών μυστικών υπηρεσιών, η οποία μοιάζει πολύ με την αντίστοιχη της Ρωσίας.Τα έγγραφα που έχουμε στη διάθεση μας είναι έτοιμα να παραχωρηθούν στις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες. Ο πληροφοριοδότης μας διαβεβαίωσε ότι έλαβε τα έγγραφα από τα βάθη της SBU. Οι άνθρωποι της SBU που παρέδωσαν τα έγγραφα στον πληροφοριοδότη δεν συμπαθούν καθόλου την κυβέρνηση της Ουκρανίας. Είμαστε πεπεισμένοι ότι τα έγγραφα είναι αυθεντικά."







ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις