Αποκάλυψη: Τα 6 γεγονότα που θα σημάνουν το τέλος της Τουρκίας

Αποκάλυψη: Τα 6 γεγονότα που θα σημάνουν το τέλος της Τουρκίας 

 

Ένα άκρως περίεργο και ανησυχητικό για την Τουρκία άρθρο δημοσίευσε χθες η εφημερίδα Habertürk σχετικά με τις μελλοντικές κινήσεις των ΗΠΑ στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής. Ο συντάκτης του άρθρου, Serdar Turgut, επικαλείται απόρρητες πηγές μέσα στο Πεντάγωνο, οι οποίες ούτε λίγο ούτε πολύ αναφέρουν ότι μετά το Κατάρ, επόμενος στόχος της Ουάσιγκτον είναι η Τουρκία και προσωπικά ο Ερντογάν. Μάλιστα, ο Turgut αναφέρει και ένα χρονοδιάγραμμα γεγονότων που θα προηγηθούν στο άμεσο μέλλον και θα σημάνουν το τέλος της τουρκικής επικράτειας έτσι όπως την γνωρίζουμε.

Ειδικότερα, η "επιχείρηση κατά της Τουρκίας" θα διαρθρωθεί στα εξής βήματα:

1) ΗΠΑ και Βρετανία θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν με κάθε τρόπο τον Εμίρη του Κατάρ αλ Θάνι και προωθώντας στην εξουσία άτομα του ευρύτερου οικογενειακού του περιβάλλοντος (προκειμένου να μην διαταράξουν την σειρά διαδοχής του βασιλείου), τα οποία και θα δεσμευθούν έναντι της εξουσίας να αποσύρουν την χρηματοδότηση από τα διάφορα ισλαμιστικά δίκτυα.

2) Η νεά ηγεσία του Κατάρ θα αναθεωρήσει τις σχέσεις της με την Τουρκία και στέλνοντας σε αυτή σεσημασμένους τρομοκράτες όπως ο Yusuf el Karadavi, τον οποίο θα υποδεχτεί την Κωνσταντινούπολη ο Muhammed Şevki el İstanbouli. Μετά θα ασκήσουν πίεση στην Τουρκία να παραδώσει τα άτομα αυτά και αν αρνηθεί θα κατηγορηθεί ότι υποστηρίζει την τρομοκρατία.

3) Οι ΗΠΑ θα εγείρουν στο Κογκρέσο θέμα "ανθρωπίνων δικαιωμάτων" και "υποστήριξης της τρομοκρατίας" από πλευράς Άγκυρας, που θα συνδυαστεί με σκληρά διπλωματικά μέτρα

4) Οι New York Times θα δημοσιεύσουν κείμενο-κατηγορία για τον Ερντογάν για να προετοιμάσουν την αμερικανική κοινή γνώμη

5) Το Κογκρέσο θα εκδόσει καταδικαστικό ψήφισμα, αφήνοντας υπόνοια για το μέλλον της Τουρκίας ως έχει

6) Θα διεξαχθεί η "επιχείρηση κατά της Τουρκίας" (άγνωστο ακόμα με ποια μέσα) από την αντι-ερντογανική ομάδα του Λευκού Οίκου και όχι από τον Τίλερσον, που θέλει διπλωματική λύση.







ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις