Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017

Κολομβιανά καρτέλ: Αυτά είναι τα σύμβολα που χρησιμοποιούν για τη διακίνηση κοκαϊνης

Αποτέλεσμα εικόνας για Κολομβιανά καρτέλ 


Σύμβολα που δε θα περίμεναν να δει κανείς, βρίσκονται πάνω στα πακέτα που κρύβουν τη λευκή σκόνη που θεωρείται παγκοσμίως το ναρκωτικό των
celebrities.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση στο πακέτο αλλά και στο «τούβλο» της άσπρης σκόνης υπήρχε το διεθνώς αναγνωρισμένο σύμβολο με το «κουνελάκι» του Playboy. H συγκεκριμένη παρτίδα στην «χοντρική» πωλείται προς 40.000 ευρώ το κιλό ενώ στους χρήστες με τα φουσκωμένα πορτοφόλια φτάνει να πωλείται προς 100 ευρώ το γραμμάριο.
Τα κολομβιανά καρτέλ κυρίως αλλά και αυτά που βρίσκονται σε άλλες χώρες της Λατινικής Αμερικής χρησιμοποιούν σύμβολα όπως ο Σκορπιός, το Αστέρι, το δελφίνι, ο Σούπερμαν, ενώ πρόσφατα έγινε δέμα κοκαΐνης και ο Λιονέλ Μέσι για μία παρτίδα από το Περού, μεγάλης καθαρότητας που προοριζόταν για χρήστες του διεθνούς τζετ σετ.
Η κοκαΐνη ταξιδεύει με κάθε τρόπο από την Λατινική Αμερική προς τις βαλκανικές χώρες, κυρίως την Αλβανία και το Κόσοβο. Εκεί σε ειδικά εργαστήρια του Καρτέλ νοθεύεται και στη συνέχεια με αυτοκίνητα και πλωτά μέσα φτάνει στις αγορές της Ευρώπης.
Τα μέλη των καρτέλ επιλέγουν τις Βαλκανικές χώρες για την επεξεργασία της κοκαΐνης, διότι σύμφωνα με πληροφορίες θεωρούν ότι εκεί οι αρχές είναι διεφθαρμένες και ότι ακόμα και εάν κάτι «στραβώσει», θα μπορέσουν να αποφύγουν την ποινή της φυλάκισης...

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου