Η αλήθεια πίσω από το "προσφυγικό"

Η αλήθεια πίσω από το προσφυγικό ΒΙΝΤΕΟ 

 

 Όλο και περισσότεροι έχουν καταλάβει πλέον ότι ο όρος "πρόσφυγας" για τις ορδές των μεταναστών που μπαίνουν στη χώρα μας, είναι εκτός πραγματικότητας.

Έχουμε αναλύσει πολλές φορές, εδώ  την πραγματικότητα πίσω από όλη αυτή την κατάσταση και τους στόχους που εξυπηρετεί αυτή η πολιτική των ανοιχτών συνόρων και των θερμών αγκαλιών για τους "πρόσφυγες".
 Στο βίντεο που ακολουθεί θα παρακολουθήσετε με στοιχεία από ρεπορτάζ, το πως γίνεται η διακίνηση αυτών των υποτιθέμενων προσφύγων και πως την προβάλλουν στον κόσμο, ώστε να συνεχίσει να κοιμάται ή ακόμα χειρότερα να αγωνίζεται για να έρθουν περισσότεροι από αυτούς στις χώρες της Δύσης, μέχρι τελικής πτώσεως.



Αρκετοί αναγνώστες μας γνωρίζουν πλέον τον δημοσιογράφο Paul Watson, από την προβολή πολλών εύστοχων αναλύσεων που κάνει με βίντεό του, σχετικά με τη Νέα Τάξη και την ατζέντα της.
 Ακόμα όμως κι αυτός ο έμπειρος αναλυτής και συνεργάτης του αμερικανικού Infowars του Alex Jones,  δεν έχει αντιληφθεί τι κρύβεται πίσω από τις κινήσεις καταστροφής της άρχουσας ελίτ, που εφαρμόζει αυτό το σατανικό σχέδιο της συνανάμιξης των πολιτισμών και της καταστροφής του Δυτικού Πολιτισμού.
Στέκεται κι αυτός στην επιφάνεια όσον αφορά αυτό το θέμα, χωρίς να μπορεί να απαντήσει στο γιατί, οι ίδιοι οι ηγέτες των Δυτικών χωρών επιλέγουν την καταστροφή των χωρών τους. Στο γιατί, η Ευρώπη έχει χάσει την πίστη της στα επιτεύγματα και την κουλτούρα της, εφαρμόζοντας αυτοκτονική πολιτική ενοχής και αυτοτιμωρίας.
Εντοπίζει το πρόβλημα στο βόλεμα των πολιτικών, ώστε να μη χάσουν την εξουσία και τη χλιδή. Πιστεύει ότι η αλλαγή πολιτικής και ηγετών θα αλλάξει την κατάσταση. Βλέπει τις μαριονέτες και όχι αυτόν που τις χειρίζεται.
 Γιατί είναι πολύ δύσκολο να διακρίνεις τον απατεώνα αυτού του αιώνα. Αυτής της εποχής, ειδικά των ημερών μας, κατά την οποία το σχέδιο του, για παγκόσμια επικράτηση και καθολικό έλεγχο των ανθρώπων, οδεύει προς την τελική ευθεία.
 Αυτός ο απατεώνας του αιώνος τούτου δεν ενδιαφέρεται για εξουσία και χλιδή, ούτε για χρήμα. Ενδιαφέρεται μόνο για τις ανθρώπινες ψυχές.
Το κέρδος του έρχεται σκορπίζοντας τον πόνο, την απόγνωση, την ανασφάλεια, τη φτώχεια, τη βία, τον πόλεμο. Μας πολεμά διαρκώς και το ψέμα του πολυπολιτισμού και του εμπλουτισμού της κουλτούρας των Δυτικών λαών είναι αυτό που θα καταστρέψει τους εναπομείναντες Χριστιανούς που διαβάζουν την αλήθεια για τον ερχομό του παγκόσμιου ηγέτη και τις προειδοποιήσεις που έδωσε ο Χριστός, ώστε να μην πλανηθούν από αυτόν τον σκοτεινό απατεώνα όταν έρθει να κυβερνήσει.
 Όλες αυτές οι αξιολύπητες μαριονέτες της άρχουσας ελίτ είναι αυτοί που καταστρέφουν ότι στέκεται ακόμα όρθιοι, για να προετοιμάσουν τον ερχομό του σατανικού τους ηγέτη, του Αντίχριστου.
Είναι οι δούλοι του ίδιου του σατανά, που έχουν πουλήσει την ψυχή τους σε αυτόν και μάλιστα χωρίς πολλοί από αυτούς να το γνωρίζουν, αφού δεν ξέρουν, πως αφού αγάπησαν τον κόσμο της ύλης κι όλα τα ψεύτικα που τους δίνει αυτός ο κόσμος, αγάπησαν και τον άρχοντα του κόσμου αυτού του ψεύτικου. Κι αυτός ο ψεύτης άρχοντας δεν αφήνει τους δικούς του να ξεφύγουν εύκολα.








ΠΗΓΗ




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις