Τους γνωρίζουν πολύ καλά και τους αφήνουν να σκοτώνουν

ΒΙΝΤΕΟ: Τους γνωρίζουν πολύ καλά και τους αφήνουν να σκοτώνουν 

 

Είναι τουλάχιστον αστείο πως χώρες σαν την Σαουδική Αραβία,

με την Δύση να σιγοντάρει, προσπαθούν να ρίξουν στο Κατάρ ολόκληρη
την ευθύνη για την δημιουργία και άνδρωση του Ισλαμικού Κράτους.
Όλα αυτά την ώρα που οι Αρχές των χωρών της Δύσης γνωρίζουν πολύ καλά ποιοι είναι τζιχαντιστές και όχι απλά τους αφήνουν ελεύθερους, αλλά ανενόχλητοι ποζάρουν στον τηλεοπτικό φακό και να δουλεύουν.
Στον Khuram Shazad Butt, ένας από τους τρομοκράτες στο χτύπημα της γέφυρας του Λονδίνου, πακιστανικής καταγωγής, του είχε επιτραπεί να δουλέψει  στον σταθμό του Westminster Tube station, ακόμα και μετά την συμμετοχή του σε τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ σχετικά με τους Βρετανούς τζιαχαντιστές και μάλιστα είχε εμφανιστεί με την σημαία του ΙΚ προσευχόμενος στον Αλλάχ, στο Ρίτζεντς Παρκ του Λονδίνου.



Του ξέρουν όλους και τους στηρίζουν. Ο δεύτερος δράστης ήταν ο 30χρονοε Ρασίντ Ρεντουάν, ο οποίος ήταν καταγωγής Μαρόκου και Λιβύης και χρησιμοποιούσε επίσης το όνομα Ρασίντ Ελντάρ.
Πριν από λίγο ανακοινώθηκε και ο τρίτος δράστης της επίθεσης στο Λονδίνο, ο Ιταλο-Μαροκινός Γιούσεφ Ζάγμπα, σύμφωνα με πληροφορία που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Corriere della Sera και επιβεβαίωσε η Scotland Yard.
Ο τρίτος δράστης γεννήθηκε στην πόλη Fez του Μαρόκο τον Ιανουάριο του 1995, και είχε Ιταλίδα μητέρα και Μαροκινό πατέρα.
Πριν λίγο η Scotland Yard ανακοίνωσε: «Αν και πρέπει να γίνει ακόμη η επίσημη αναγνώριση, οι αξιωματικοί πιστεύουν ότι πρόκειται για τον 22χρονο Γιούσεφ Ζάγμπα από το ανατολικό Λονδίνο. Η οικογένεια του νεκρού έχει ειδοποιηθεί. Δεν ήταν αντικείμενο ενδιαφέροντος της αστυνομίας ή της MI5».








ΠΗΓΗ






























Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις