ΓΕΛΑΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ....Χιόνισε στον Όλυμπο...!!!

 
 
 
Πυκνό χιόνι έπεσε χτες το πρωί στον Όλυμπο σε υψόμετρο 2650 μέτρα όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω φωτογραφία από την web camera του snowreport.gr

Για μια ακόμα φορά, ένα ψυχρό κύμα από Ρωσία έκανε βόλτα στη χώρα μας με το γνωστό τρόπο: Ψεκάστε – χααρπίστε – τελειώσατε!

Μόνο που αυτή τη φορά το ημερολόγιο έδειχνε 11 Ιουνίου και όχι κάποιον από τους μήνες του χειμώνα που φέτος με το ζόρι έβγαλαν τα άσπρα από πάνω τους, αφήνοντας πίσω “ζεστούς” λογαριασμούς στα νοικοκυριά λόγω ψύχους.
Α… δεν είναι τίποτα, λένε κάποια μετεωρολογικά σάιτς, έχει ξαναγίνει το καλοκαίρι του 2015. Μάλιστα… Κάντε μια μαγκιά, γράψτε στην Google τη φράση: το 2015 το πιο θερμό έτος και ξεκινάτε να διαβάζετε κατεβατά για το πιο θερμό έτος ever!
Και μετά το 2015 ήρθε το 2016, σωστά; Που το κρύο άρχισε από πολύ νωρίς. Συγκεκριμένα τα πρώτα χιόνια έπεσαν στον Όλυμπο στις 9 Νοεμβρίου 2016. Και μετά ακολούθησαν και τρεις βαρβάτοι μήνες χειμώνα, ενώ τώρα το καλοκαίρι σφυρίζει αδιάφορα στον αέρα, κοιτώντας δεξιά-αριστερά.
Κατά τα άλλα, περιμένουμε πότε θα βγουν τα μιντιακά παπαγαλάκια να μας πουν ότι το 2017 ήταν το ακόμα πιο θερμό έτος της τελευταίας χιλιετίας! Λες και είμαστε χρυσόψαρα και ποντάρουν στην άνοια μας.
Ήδη η Γερμανία έχει πιο μεσογειακό κλίμα από το δικό μας, όπου να ‘ναι και η Σιβηρία. Είναι το σχέδιο Άνω-Κάτω κι εμείς στη μέση ακριβώς, μια τρώμε μπούφλα από την Αφρική με τροπική ζέστη, σκόνη και λασποβροχή, μια από τη Ρωσία με κρύα και χιόνια.
Λες και το ‘ξερα χτες κι έκανα πλάκα στο φέις. Έτσι παγωμένη που ξύπνησα το πρωί μέσα στο κρύο και βροχερό σκηνικό, μόνο το χιόνι του έλειπε, ενώ στο τσακ ήμουν να ξανανάψω και τζάκι!

Γεια σου ρε Αλ Γκορ με την υπερθερμασμένη εκκλησία σου! Έχεις κάτι πρόβατα εδώ για πιστούς!







ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις