Τούρκοι χάκερς για Αγιά Σοφιά: «Ρίξαμε την ιστοσελίδα του Αλ.Τσίπρα - Μην μας κάνεις να χάσουμε την υπομονή μας»

Τούρκοι χάκερς για Αγιά Σοφιά: «Ρίξαμε την ιστοσελίδα του Αλ.Τσίπρα - Μην μας κάνεις να χάσουμε την υπομονή μας» 

 

 Με περίεργη είδηση κάνει τα τελευταία λεπτά το γύρο του διαδικτύου καθώς Τούρκοι χάκερς υποστηρίζουν ότι έχουν «ρίξει» την ιστοσελίδα του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, και έχουν αναρτήσει απειλητικά μηνύματα.

Η ιστοσελίδα του Αλέξη Τσίπρα «primeminister.gr» έχει τεθεί εκτός λειτουργίας, γεγονός που έχουν παραδεχτεί και κυβερνητικές πηγές, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί η δράση χάκερς.
Όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές η σελίδα του Αλέξη Τσίπρα αντιμετωπίζει τεχνικό πρόβλημα το οποίο και θα αποκατασταθεί σύντομα.
Αξιοσημείωτο είναι ότι αυτό παρατηρείται λίγες μόνο ώρες μετά τις τουρκικές προκλήσεις στην Αγιά Σοφιά.
Εν τω μεταξύ, με βάση τα όσα αναφέρουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, πίσω από το μπλοκάρισμα της σελίδας κρύβεται  η τουρκική ομάδα χάκερ Aslan NeferTim, η οποία και άφησε το απειλητικό μήνυμα  «Σε μας πέφτει το καθήκον να αντιδράσουμε στην αντίδραση Ελλάδας για την ανάγνωση του Κορανίου στην Αγία Σοφία. Τσίπρα μην εκπλήσσεσαι, μην μας κανείς να χάσουμε την υπομονή μας".
Την ίδια στιγμή η ομάδα του Τούρκων χάκερς πανηγυρίζει στο διαδίκτυο με μηνύματα του τύπου «η Αγιά Σοφιά είναι δικιά μας»...









ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις