Η Γερμανία εναντίον της ΜΙΤ για όργιο παρακολουθήσεων εντός γερμανικού εδάφους – «Σκεφτείτε τι κάνουν σε Βαλκάνια- Ελλάδα»

 


Στο «κόψη του ξυραφιού» οι σχέσεις Γερμανίας και Τουρκίας μετά την αναγγελία σειράς σοβαρών  κατηγοριών  για κατασκοπεία εναντίον  Τούρκου κατασκόπου, ο οποίος
όμως έδρασε εντός γερμανικής επικράτειας μαζί με ειδική ομάδα της περιβόητης ΜΙΤ.
Οι Γερμανοί εισαγγελείς έχουν αναγγείλει σοβαρές  κατηγορίες κατασκοπείας εναντίον ενός άνδρα κατηγορούμενου για κατασκοπεία ο οποίος εργάζονταν για την τουρκική υπηρεσία πληροφοριών , και ο οποίος παρακολουθούσε Κούρδους και κουρδικές οργανώσεις από το 2015, αναφέρει μάλιστα ο τουρκικός τύπος .
Οι ομοσπονδιακοί εισαγγελείς ανακοίνωσαν ότι στις 21 Ιουνίου εκδόθηκε επίσημα  κατηγορητήριο εναντίον του 32χρονου Mehmet Fatih S., του οποίου το πλήρες όνομα δεν δόθηκε σύμφωνα με τους νόμους περί ιδιωτικότητας,  σε δικαστήριο του Αμβούργου.
Ο Τούρκος υπήκοος συνελήφθη τον Δεκέμβριο. Οι εισαγγελείς αναφέρουν  ότι ο ίδιος εργάστηκε για λογαριασμό της  τουρκικής υπηρεσίας πληροφοριών από το 2013 , ενώ από  τον Σεπτέμβριο του 2015 ή νωρίτερα, παρακολουθούσε Κούρδους στη Γερμανία.
Σύμφωνα με το γραφείο του εισαγγελέα, ο ίδιος κέρδισε σχεδόν 30.000 ευρώ για τις κατασκοπευτικές δραστηριότητες του.

Οι ίδιες κατηγορίες αναφέρουν  ότι ο συγκεκριμένος επικεντρώθηκε σε ένα από τα σημαίνοντα μέλη του  κόμματος  Δημοκρατικής Κουρδικής Κοινωνίας της Γερμανίας (NAV-DEM), μιας οργάνωσης  γνωστής για τους στενούς δεσμούς της με το Κουρδικό Εργατικό Κόμμα (PKK) και την οικογένειά του από το φθινόπωρο του 2015.
Το κατηγορητήριο αναγράφει  ότι ο ύποπτος ήταν σε επαφή με την οικογένεια του συγκεκριμένου μέλους τον οποίο φέρεται ότι κατασκόπευε κάνοντας  συλλογή πληροφοριών.
Σύμφωνα με το γραφείο του εισαγγελέα, ο προαναφερθείς Κούρδος είναι μέλος του Κογκρέσου των κουρδικών  Δημοκρατικών Κομμάτων (KCDK-E), το οποίο περιγράφει η γερμανική  υπηρεσία πληροφοριών ως παρακλάδι  του  PKK στην Ευρώπη.
Ο Mehmet Fatih S. φέρεται να φωτογράφησε την συνέλευση της  κουρδικής ομάδας στη Βρέμη τον Μάιο του 2016.
Αυτά στην Γερμανία , διότι στην Ελλάδα η δράση της ΜΙΤ είναι πραγματικά εντυπωσιακή ειδικά στην περιοχή της Δυτικής Θράκης με παρακολουθήσεις και και δράσεις εκτός ορίων τις περισσότερες φορές όπως αναφέρουν  πολλές πληροφορίες στα ελληνικά ΜΜΕ.
Ειδικά μετά το πραξικόπημα του Ιουλίου 2016 , οι Τούρκοι πράκτορες έχουν αναλωθεί σε ένα «κυνήγι μαγισσών» σε όλα τα Βαλκάνια στα οποία αναζητούν μέλη και συμπαθούντες του Φ.Γκιουλέν , πιέζοντας κυβερνήσεις και κράτη ολόκληρα.
Υπενθυμίζουμε ότι «ξετυλίγεται» σιγά-σιγά ο «μίτος του σχεδίου Ερντογάν» ο οποίος έχει μετατρέψει όλους του Ιμάμηδες σε Ευρώπη, Βαλκάνια και Ελλάδα σε κατασκόπους της ΜΙΤ.
Άλλωστε δεν έκανε κάτι πρωτότυπο ο Σουλτάνος Ερντογάν αλλά ακολούθησε την «πεπατημένη» των προγόνων του όταν αυτοί «πάτησαν πόδι» στην περιοχή μας με την παρουσία των Δερβίσηδων που κατασκόπευαν τους πάντες για λογαριασμό του σουλτάνου.

Πρόκειται για ένα σκάνδαλο ολκής το οποίο απειλεί την Ελλάδα κυρίως , τις χώρες των Βαλκανίων και πολύ λιγότερα τις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης.
Παλαιότερη έκθεση των ρουμανικών μυστικών υπηρεσιών, κατέδειξε ότι ιμάμηδες που ανήκουν στην τουρκική Διεύθυνση  Θρησκευμάτων  (Diyanet) κατασκοπεύουν τους πάντες και τα πάντα και όχι μόνο τους συμπαθούντες του ισλαμιστή λόγιου Φετουλάχ Γκιουλέν .
Η ουσία όμως και με αφορμή το γεγονός αυτό, οι ρουμανικές υπηρεσίες ασφαλείας ανακάλυψαν ένα ολόκληρο κατασκοπευτικό δίκτυο από ιμάμηδες και άλλα ιδρύματα που διεξάγουν έναν «άγνωστο πόλεμο», στο οποίο οι νέο-οθωμανοί παρακολουθούν όλο τον κόσμο και τον «ντουνιά» που λένε και οι ίδιοι στην γλώσσας τους.
 Το  γερμανικό Der περιοδικό Spiegel είχε αποκαλύψει στοιχεία για τις δραστηριότητες κατασκοπείας της Τουρκίας για τα άτομα που συνδέονται με το κίνημα Γκιουλέν σε όλο τον κόσμο.
Η αξιολόγηση των διπλωματικών τηλεγραφημάτων  περιέχουν πληροφορίες που αφορούν τουρκικές διπλωματικές αποστολές σε 35 χώρες.
Οι τουρκικές  πρεσβείες στη Νιγηρία, την Αυστραλία, την Κένυα και τη Σαουδική Αραβία παρακολουθούν χιλιάδες πολίτες με την εκτίμηση ότι αυτοί  συνδέονται με το κίνημα Γκιουλέν.
‘Έγκυρες πληροφορίες πιστοποιούν ότι το σύστημα του Τούρκου προέδρου Ερντογάν  χρησιμοποιεί  επίσης και ΜΚΟ, ενώσεις, συνδέσμους και άλλες οργανώσεις , οι οποίες ελέγχουν τις μουσουλμανικές κοινότητες στα Βαλκάνια.
Με λίγα λόγια οι νέο-οθωμανοί Τούρκοι έκαναν ένα καθαρά δικό τους πρόβλημα διεθνές με σκοπό να επιτύχουν καλύτερα τα σχέδια τους ειδικά στην περιοχή μας ενώ υπάρχει  πυρετός στα Βαλκάνια  κατασκευής ισλαμικών Τζαμιών με δική τους χρηματοδότηση έχοντας σκοπό να ελέγχουν περιοχές ολόκληρες με μουσουλμάνους.
Οι ελληνικές αρχές είναι σε ετοιμότητα εδώ και πολλά χρόνια και παρακολουθούν κάθε τουρκική δραστηριότητα η οποία όμως το τελευταίο χρόνο έχει ξεπεράσει όλα τα όρια.
Αυτό σημαίνει αυτόματα ότι η Άγκυρα ετοιμάζει «κτύπημα» στο Αιγαίο και θέλει να προκαλέσει αντιπερισπασμό σε άλλες περιοχές όπως την Δυτική Θράκη και τα Δωδεκάνησα στα οποία ανακάλυψε μάλιστα  «καταπιεσμένη» τουρκική μειονότητα.  









ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις