Ποιος ξεκίνησε τη φωτιά του Λονδίνου και γιατί;

 
 
"...ότι η Βενετική εξουσία σύντομα θα καταστρέψει τη Βρετανία καθώς μεταφέρεται ο οικονομικός κόμβος του Λονδίνου (City of London / Wall Street) στο Ντουμπάι, η Πολιτική Εξουσία στο Ιράκ και η Θρησκευτική εξουσία στο Λατινικό Βασίλειο της Ιερουσαλήμ, που θα γίνει διεθνής πόλη της Νέας Μέσης Ανατολής."
Υπάρχει ένας μεγάλος πόλεμος που συμβαίνει στην κορυφή της κορυφής της πυραμίδας της κοσμικής εξουσίας. Το τελικό στάδιο της εξέλιξης του καπιταλισμού τελειώνει με τον ίδιο τρόπο: «Το φίδι του καπιταλισμού τελικά τρώει το δικό του κεφάλι αφού έχει καταβροχθίσει την ουρά και το σώμα του».

Τι ακριβώς σημαίνει αυτό;
Υπάρχει ένας άνευ προηγουμένου πόλεμος μεταξύ των πιο ισχυρών οικογενειών της Μαύρης Αριστοκρατίας της Ευρώπης. Αυτή η σύγκρουση ξεκίνησε με τη σκόπιμη απόφαση να μετατραπεί το Λονδίνο σε Λονδίνοσταν. Αυτή ήταν η αρχή μιας σταδιακής διαδικασίας για την παύση του Λονδίνου (και της Νέας Υόρκης) ως χρηματοπιστωτικού κέντρου του κόσμου.

Σημείο κλειδί: Αυτή η σύγκρουση στις υψηλότερες βαθμίδες της Μαύρης Αριστοκρατίας ξεκίνησε για πρώτη φορά ανοιχτά στις 17 Ιουνίου 1982 στο Λονδίνο. Ήταν εκείνη την ημέρα που βρέθηκε ένας πολύ ισχυρός τραπεζίτης της Μαύρης Αριστοκρατίας από το Μιλάνο, να κρέμεται κάτω από τη Γέφυρα Blackfriars (Λονδίνο). Ο Roberto Calvi, επίσης γνωστός ως «τραπεζίτης του Θεού» λόγω των άμεσων συνδέσεών του με την Τράπεζα του Βατικανού ως πρόεδρος της δεύτερης ιδιωτικής τράπεζας Banco Ambrosiano στην Ιταλία, ήταν βασικός παράγοντας αλλαγής για την επόμενη μετατόπιση της εξουσίας. Ο Τύπος του Λονδίνου απέδωσε την συγκλονιστική αυτή δολοφονία ως εσωτερική δουλειά της στοάς P2 του Βατικανού και της Μαφίας.

Η πλημμύρα των τρομοκρατικών επιθέσεων στην Αγγλία, και ειδικά στο Λονδίνο, αντικατοπτρίζει αυτή την αναδυόμενη πραγματικότητα. Η Παγκόσμια Σκιώδης Κυβέρνηση (WSG) αναδιατάσσει αργά την παγκόσμια γεωπολιτική σκακιέρα και ιδιαίτερα τα τρία μεγάλα κέντρα εξουσίας του κόσμου. Όλη η Ευρώπη βιώνει αλλεπάλληλα τρομοκρατικά χτυπήματα που πραγματοποιούνται για να προωθήσουν αυτήν την κρυφή ατζέντα. Ο ακόλουθος σύνδεσμος περιγράφει σαφώς το ποιος και γιατί.

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ?

Το κέντρο του οικονομικού ελέγχου θα μεταφερθεί στο Ντουμπάι από τους κρίκους Λονδίνου-Νέας Υόρκης. Η ανώτατη θρησκευτική διοίκηση τελικά θα μετακινηθεί από τη Ρώμη στην Ιερουσαλήμ. Και το πολιτικό / στρατιωτικό αρχηγείο θα μετεγκατασταθεί στο Ιράκ από την Ουάσιγκτον D.C. (Πεντάγωνο). Θυμηθείτε την πρεσβεία πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων στη Βαγδάτη, την μεγαλύτερη στον κόσμο.

Υπάρχει μόνο ένας λόγος για τον οποίο και τα τρία κέντρα δύναμης θα μετακινηθούν σύντομα στη Μέση Ανατολή: η επίσπευση της δημιουργίας του Μεγάλου Ισραήλ. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έγινε η Αραβική Άνοιξη όταν έγινε και γιατί το Ιράκ κατακτήθηκε από τον συνασπισμό των Η.Π.Α. πριν από την αλληλουχία των πλασματικών επαναστάσεων που δημιουργήθηκαν από την CIA.

Αυτό το κοινό Σιω-Αγγλοαμερικανικό σχέδιο επιταχύνθηκε πολύ από τη δημιουργία του Ισλαμικού Κράτους από την τριάδα της CIA-MI6-MOSSAD. Με την ουσιαστική χρηματοδότηση που προσέφερε το τρομοκρατικό κράτος της Σαουδικής Αραβίας, η τρομοκρατία του ISIS εξαπλώθηκε σαν πυρκαγιά εν μία νυκτί. Με αυτόν τον τρόπο ιδρύθηκε, το νεοσύστατο χαλιφάτο του ISIL για να μετακινήσει τους αυτόχθονες λαούς του Βόρειου Levant μακριά από τα προγονικά τους εδάφη ώστε να δημιουργηθεί χώρος για τη Νέα Παγκόσμια Τάξη. (Αυτή η ΝΠΤ θα μπορούσε τελικά να δει μια Παγκόσμια Κυβέρνηση που θα βρίσκεται στην Μέση Ανατολή.)

Η επακόλουθη εξαναγκαστική έξοδος έχει ωθήσει τους πρόσφυγες και τους οικονομικούς μετανάστες στην Ευρωπαϊκή Ένωση με μεγάλη επίδραση και τρομερή συνέπεια. Τόσο η Ιταλία όσο και η Μεγάλη Βρετανία - το πρώτο και το δεύτερο σπίτι της Μαύρης Αριστοκρατίας, αντιστοίχως, υπέφεραν πάρα πολύ κάτω από την κατασκευασμένη κρίση του αχαλίνωτου κορεσμού των μεταναστών. Αυτός είναι είναι ο τομέας που ο μυστικός πόλεμος διεξάγεται πραγματικά μεταξύ των αρχικών κυβερνώντων και των οικογενειών της Βόρειας Ιταλίας - δηλ. της Βενετικής Μαύρης Αριστοκρατίας - και εκείνων των βασιλικών οικογενειών που έχτισαν τη Βρετανική Αυτοκρατορία.

Όσον αφορά την Ευρωπαϊκή Ήπειρο, η Επιχείρηση Gladio (υπό την καθοδήγηση του ΒορειοΑτλαντικού Οργανισμού Τρομοκρατίας) έχει σαφώς στοχεύσει το Ηνωμένο Βασίλειο. Φαίνεται ότι το Brexit δεν θα επιτραπεί να προχωρήσει όπως είχε προγραμματιστεί.

Το δια ταύτα: Η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία υπήρχε πολύ περισσότερο χρόνο από όσο η Βρετανική Αυτοκρατορία και ως εκ τούτου έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα στο πεδίο μάχης της Ευρωζώνης.

Σημ : Τα πάρα πάνω είναι οι σχεδιασμοί της ΝΤΠ εάν αυτή κερδίσει. ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ πως θα πραγματοποιηθούν. Η ανθρωπότητα παλεύει για την ματαίωση αυτών των σχεδιασμών.
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις