Το ευχαριστώ του Μαδούρο στον ΣΥΡΙΖΑ για την στήριξή του...!!!

 


Την στήριξή του με κάθε ευκαιρία εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση της Βενεζουέλας και στον Νικολάς Μαδούρο, την ώρα που συμπληρώνονται
τρεις μήνες από την έναρξη των διαδηλώσεων στη χώρα που έχουν στοιχίσει τη ζωή σε 89 ανθρώπους.
Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση του πριν από λίγες μέρες στήριξε για ακόμη μια φορά τον Μαδούρο ύστερα από την επίθεση στο Ανώτατο Δικαστήριο της Βενεζουέλας στο Καράκας.
Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ είχε αναρτηθεί σε επίσημο λογαριασμό της κυβέρνησης της Βενεζουέλας με τίτλο: «Η Ελλάδα καταδικάζει την τρομοκρατική επίθεση που δέχθηκαν οι θεσμοί στη Βενεζουέλα».
Ο Μαδούρο με δική του ανακοίνωση ευχαριστεί τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ για την στήριξή του, καθώς όπως ανέφερε στην ανακοίνωση της ο ΣΥΡΙΖΑ είναι από τα ελάχιστα πλέον κόμματα που εξακολουθούν να υποστηρίζουν την κυβέρνηση του Μαδούρο.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ
«Ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει την έντονη ανησυχία του για τη νέα κλιμάκωση της βιαιότητας της αντιπολίτευσης στη Βενεζουέλα με κατάληψη ελικοπτέρου της αστυνομίας και εναέρια επίθεση με ρίψη χειροβομβίδων στο κτίριο του Ανωτάτου Δικαστηρίου της χώρας.
Οι προβοκάτσιες και οι διαρκώς αυξανόμενες βίαιες επιθέσεις πρέπει να σταματήσουν εδώ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει την ειρηνική επίλυση των διαφορών της αντιπολίτευσης με τη νόμιμη κυβέρνηση Μαδούρο με δημοκρατικό διάλογο και προσήλωση στις διεθνείς διαμεσολαβητικές πρωτοβουλίες που έχουν αναληφθεί.
Η δημοκρατία στη Βενεζουέλα, που κατακτήθηκε με τόσες θυσίες από το λαό της χώρας αυτής, πρέπει να γίνει σεβαστή και να προστατευτεί από όλες τις πλευρές εντός της χώρας και διεθνώς».







ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις