«Εμφύλιος» εντός Κορυδαλλού για μέλη του «Επαναστατικού Αγώνα»


 
Σειρά πληροφοριών για «εμφύλιο» που έχει ενσκήψει ανάμεσα σε μέλη του «Επαναστατικού Αγώνα» που κρατούνται στις φυλακές Κορυδαλλού διαθέτουν τις τελευταίες ώρες στελέχη της ΕΛΑΣ. 

Στελέχη της λεωφόρου Κατεχάκη μιλούν για «μεγάλο ρήγμα ανάμεσα σε ενόπλους με άγνωστες προεκτάσεις».


Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξαν σοβαρά επεισόδια και διαπληκτισμοί μεταξύ του Νίκου Μαζιώτη με άλλους κατηγορουμένους ως μέλη της οργάνωσης τόσο στην αίθουσα του δικαστηρίου όπου εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση, όσο και στους χώρους κράτησης στις φυλακές Κορυδαλλού.


Όπως προκύπτει από τις ίδιες πηγές η «σύγκρουση» προέκυψε ύστερα από αναφορές του Νίκου Μαζιώτη κι άλλων στο δικαστήριο σχετικά με άτομο που συνόδευε τον αναρχικό Λάμπρο Φούντα στην αιματηρή συμπλοκή με αστυνομικό στην Δάφνη, απ' όπου ξεκίνησε η εξάρθρωση του «Επαναστατικού Αγωνα».


Επιπλέον υπήρξαν αλληλοκατηγορίες για «προδότες» της οργάνωσης κι άλλα σχετικά.

Ενταση φέρεται να υπήρξε και με άλλο μέλος του «Eπαναστατιkού Αγώνα» με νεαρό αντιεξουσιαστή που έχει συσχετισθεί με την «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιά».

Μάλιστα η έκρυθμη κατάσταση έχει οδηγήσει τους υπεύθυνους των φυλακών σε μεταφορά κρατουμένων σε άλλα κελιά και σε λήψη περαιτέρω μέτρων προκειμένου να εκτονωθεί η κατάσταση.


Σημειώνεται πάντως ότι τα τελευταία χρόνια έχουν καταγραφεί στις φυλακές Κορυδαλλού «συγκρούσεις» μεταξύ κρατουμένων μελών της 17Ν αλλά και μεταξύ πολλών των «Πυρήνων».
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις