Τεράστια κίνηση Πούτιν κατά όσων ονειρεύονται παγκόσμιο Κομμουνισμό

ΒΙΝΤΕΟ: Τεράστια κίνηση Πούτιν κατά όσων ονειρεύονται παγκόσμιο Κομμουνισμό 


Ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, θέλοντας να δείξει πως η Ρωσία έχει αφήσει πίσω της την περίοδο της Σοβιετικής Ένωσης στην οποία καταπιεζόταν η ανθρώπινη ελευθερία και
διωκόταν, ακόμα και με θάνατο, η αντίθετη άποψη, αλλά και πως δεν θα ανεχθεί αναβίωσή του σε παγκόσμιο επίπεδο σύμφωνα με τα σχέδια της Νέας Τάξης, επισκέφτηκε, με αφορμή τα 90α γενέθλιά της, την ακτιβίστρια, Lyudmila Alekseyeva, παίρνοντας μάλιστα κολακευτικές κριτικές.
Η Lyudmila Alekseyeva, είναι πασίγνωστη ακτιβίστρια των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του ανθρωπιστικού κινήματος του 1960, έχοντας σηκώσει το ανάστημά της στο σοβιετικό καθεστώς, το οποίο κατηγόρησε ως ολοκληρωτικό.
Τον Απρίλιο του 1968, αποβλήθηκε από το Κομμουνιστικό Κόμμα και απολύθηκε από την δουλειά της σε εκδοτικό οίκο.
Ο «Τσάρος» επισκέφτηκε την γηραιά ακτιβίστρια στο διαμέρισμά της στην Μόσχα, όπου η ίδια του προσέφερε σαμπάνια και γλυκίσματα.

Η Alekseyeva είχε χαρακτηρίσει αρχικά πισωγύρισμα την ανάληψη της ρωσικής Προεδρίας από τον Πούτιν το 2000, λόγω της συμμετοχής του στην KGB, αλλά πλέον, μετά τα δείγματα γραφής του Ρώσου ηγέτη, άλλαξε γνώμη.
Μάλιστα, όπως δήλωσε σε μέσα ενημέρωσης, η επίσκεψη Πούτιν στο διαμέρισμά της, την άφησε με μία εξαιρετικά βελτιωμένη εντύπωση για την προσωπικότητά του.
«Σου είμαι ευγνώμων για όλα όσα έχει κάνει για πολλά, πολλά χρόνια για έναν τεράστιο αριθμό ανθρώπων στην πατρίδα μας, οι οποίοι και σε αγαπούν πάρα πολύ και σου είναι εξαιρετικά ευγνώμονες για την ζωή που έζησες στο όνομα του ανθρώπου», φέρεται να δήλωσε ο Πούτιν , σύμφωνα με το Κρεμλίνο.
Η επίσκεψη Πούτιν είχε kai μια σημαντική συμβολική κίνηση γεωπολιτικής χροιάς, καθώς προσέφερε στην Alekseyeva ένα σκάλισμα από την πόλη καταγωγή της στην Κριμαία, Yevpatoria, στέλνοντας μήνυμα σε όλον τον πλανήτη πως η Κριμαία είναι ρωσική!
Ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίαw έχει πάντα τον τρόπο να στέλνει τα κατάλληλα μηνύματα, την κατάλληλη στιγμή, με τους κατάλληλους ανθρώπους.










ΠΗΓΗ















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις