Ο απόλυτος διασυρμός: Οι εξευτελιστικές απαιτήσεις των δανειστών που δέχθηκε η ελληνική κυβέρνηση

Ο απόλυτος διασυρμός: Οι εξευτελιστικές απαιτήσεις των δανειστών που δέχθηκε η ελληνική κυβέρνηση 

 

 Διασυρμός άνευ προηγουμένου!  Οι δανειστές όχι μόνο απαίτησαν απο την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ να πληρώσει τα δικαστικά έξοδα της υπόθεσης Γεωργίου,

αλλά ζήτησαν και κάτι εντελώς εξευτελιστικό, την δημόσια δηλαδή δήλωση «συγγνώμης» για την υποτιθέμενη ταλαιπωρία του πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ.

Αυτές τις απαιτήσεις - εκβιασμούς έθεσαν οι δανειστές προκειμένου να κλείσει η συμφωνία και να πάρει η Ελλάδα την δόση των 7.7 δισεκατομμυρίων απο τον ESM!
Ήδη το el.gr με παλαιότερο δημοσίευμά του σας είχε ενημερώσει ότι οι δανειστές στο Eurogroup της 15ης Ιουνίου απαιτούσαν  από την ελληνική κυβέρνηση να πληρώσει τα δικαστικά έξοδα της υπόθεσης Γεωργίου. 
Υπενθυμίζεται ότι το τότε δημοσίευμα ανέφερε ότι οι δύο επιφυλάξεις του EuroWorking Group αφορούσαν στην υποχρέωση της ελληνικής κυβέρνησης να αποζημιώσει τον Ανδρέα Γεωργίου για τη δικαστική περιπέτεια που είχε ως πρώην πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ και να απαλλάξει τρεις κοινοτικούς εμπειρογνώμονες συμβούλους του ΤΑΙΠΕΔ, μία Ιταλίδα, έναν Ισπανό και έναν Σλοβάκο, που διώκονται ποινικά.
Το τραγικό, όμως, είναι ότι, όπως αποκαλύπτει εφημερίδα, για όλα τα παραπάνω η ελληνική κυβέρνηση έχει δεσμευτεί εγγράφως στο 3ο μνημόνιο!
Όσο για το πόσο το οποίο θα πληρώσει το ελληνικό κράτος στο Γεωργίου, οι εκτιμήσεις κάνουν λογο για πανω απο 100.000 ευρώ που αφορούν τα έξοδα του δικηγόρου του, αλλά και τα προσωπικά του έξοδα...
Δείτε τι γράφει το μνημόνιο









ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις