Η απάτη της ισότητας των φύλων

Η απάτη της ισότητας των φύλων 

 

Συνεχώς ακούμε για την ισότητα των φύλων και πόσο άδικο είναι το σύστημα και η κοινωνία απέναντι στις γυναίκες.

Μάλιστα, για να πολεμήσουν οι αδικημένες γυναίκες το άδικο σύστημα, έφτιαξαν ένα άλλο σύστημα, το φεμινιστικό κίνημα. Αυτό το κίνημα παλεύει για την ισότητα των δύο φύλων. Για ποια
ισότητα παλεύει όμως;
 Διότι ισότητα ανάμεσα στα δυο φύλα δεν υφίσταται, όπως δεν υφίσταται και ισότητα μεταξύ ενός οποιουδήποτε ανθρώπου με κάποιον άλλο συνάνθρωπό του. Τα πάντα γύρω μας είναι άνισα μεταξύ τους και εκεί είναι και η ομορφιά του κόσμου που μας περιβάλλει. Αν όλα ήταν ίσα και ίδια, τότε θα ήταν μονότονα και βαρετά. Τίποτα δεν είναι ίδιο με το άλλο, εκτός αν μιλάμε για προϊόντα μαζικής παραγωγής.
 Έτσι κι ο κάθε άνθρωπος, ανεξάρτητα από το φύλο στο οποίο ανήκει, έχει διαφορές από τους υπόλοιπους συνανθρώπους του. Διαφορετικά χαρακτηριστικά, διαφορετικά χαρίσματα, διαφορετικές δυνατότητες και σίγουρα διαφορετική αποστολή σε αυτή τη ζωή. Δεν είμαστε όλοι ίσοι και σίγουρα δεν είμαστε όμοιοι.
 Αντίθετα όμως, πρέπει να έχουμε όλοι τα ίδια δικαιώματα απέναντι στους νόμους, τα ίδια δικαιώματα στην υγεία, την παιδεία κι οποιοδήποτε άλλο αγαθό, μπορεί να απολαύσει ένας άνθρωπος στη διάρκεια της ζωής του. Όλοι οι άνθρωποι πρέπει να έχουν το δικαίωμα να ζουν ευτυχισμένοι σε αυτό τον κόσμο, όσο θα μπορούσε να τους επιτρέψει αυτός ο κόσμος, ο εχθρικός προς τον χρήστη. Κι αυτό, γιατί με δεδομένο τον πόλεμο που υφίστανται οι άνθρωποι σε αυτό τον κόσμο, καταλαβαίνουμε πως η ευτυχία είναι ουτοπία και δεν επιτυγχάνεται εδώ.
 Αυτό λοιπόν το δικαίωμα της δίκαιης αντιμετώπισης, που αξίζει να έχει ο κάθε άνθρωπος, η Νέα Τάξη το "βάφτισε" ισότητα. Κι έβαλε τα δυο φύλα, που κανονικά θα έπρεπε να συμβιώνουν αρμονικά το ένα με το άλλο, να βρίσκονται σε διαρκή αντιπαλότητα, όχι επειδή επιζητούν το δίκαιον, αλλά επειδή επιζητούν το να γίνουν ίσα και ίδια!

 Έτσι βλέπουμε καμπάνιες στις οποίες οι γυναίκες αγωνίζονται να αποδείξουν ότι μπορούν όπως οι άνδρες.



Μα ποιό πρόβλημα θα υπήρχε αν οι γυναίκες δεν μπορούσαν να κάνουν ότι ακριβώς κάνουν οι άνδρες, αλλά έκαναν άλλα πράγματα τα οποία θα μπορούσαν να κάνουν καλύτερα από τους άνδρες, αλλά με διαφορετικό τρόπο. Εδώ και χιλιάδες χρόνια οι γυναίκες έκαναν πράγματα με τον δικό τους τρόπο, ο οποίος αποδεδειγμένα άρεσε στους άνδρες και τους έκανε να τις ποθούν. Για ποιό λόγο πρέπει να κάνουμε όλοι τα ίδια πράγματα, με τον ίδιο τρόπο;
 Μα είναι πολύ απλό κι εκεί είναι η παγίδα της απάτης, στην οποία μας έχουν βάλει όλους μέσα, γυναίκες και άντρες.
Επειδή είναι στη φύση μας να μην μπορούμε όλοι να κάνουμε τα πάντα, η προπαγάνδα της ισότητας, κάνει τις γυναίκες να νιώθουν ακόμα πιο μειονεκτικά, γιατί δε γίνεται να κάνουν κάποια πράγματα όπως οι άνδρες. Αυτό τους δημιουργεί άγχος, το άγχος φέρνει στεναχώρια, η στεναχώρια μίσος και ο πόλεμος καλά κρατεί ανάμεσα στα δυο φύλα.
 Ο πόλεμος της ισοπέδωσης της γυναικείας φύσης στο βωμό μιας ισότητας, που δεν τις κάνει να απολαμβάνουν τη δικαιοσύνη απέναντι στο πως τους φέρονται και στο πως τις αντιμετωπίζουν, αλλά τις μετατρέπει σε κάτι που δεν είναι, προκαλώντας τους πλήθος προβλήματα τόσο ψυχολογικά, όσο και στον τρόπο που τις αντιμετωπίζει το άλλο φύλο.
 Η η γυναίκα βρίσκεται στο στόχαστρο της Νέας Τάξης γιατί είναι ο στυλοβάτης της οικογένειας. Είναι αυτή η οποία ανατρέφει τους πραγματικούς άνδρες. Αυτούς που έχουν το ήθος και την αρετή να πολεμούν για το δίκαιο και το αγαθό σε αυτόν το κόσμο. Για αυτές τις αξίες, τις οποίες θέλει να εξαφανίζει η Νέα Τάξη και μαζί με αυτές και τα αρσενικά που τις υπερασπίζονται πολεμώντας.








ΠΗΓΗ






















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις