ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

 


Μια διαφορετική στιγμή του Ντόναλντ Τραμπ κατέγραψαν οι τηλεοπτικές κάμερες που παρακολουθούσαν την επιβίβασή του στο ελικόπτερο «Marine One», στο Μέριλαντ
των ΗΠΑ, λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της συνόδου των G20 στο Αμβούργο.
Ο Τραμπ αυτή τη φορά δεν εκστόμισε τίποτα που θα μπορούσε να θεωρηθεί προσβλητικό για τον οποιοδήποτε, δεν είχε μια «άβολη» στιγμή με κάποιον άλλον ηγέτη, αλλά αντίθετα έδειξε το απλό του πρόσωπο, με το ενδιαφέρον του για έναν αμερικανό πεζοναύτη να συγκινεί.
Ο πεζοναύτης στεκόταν προσοχή έξω από το ελικόπτερο προκειμένου να επιβιβαστεί ο πρόεδρος, όμως ο δυνατός αέρας του πήρε το καπέλο. Ο Τραμπ, καθώς προχωρούσε για να ανέβει τη σκάλα, το πρόσεξε και έσκυψε να το μαζέψει. Προχώρησε μάλιστα και το τοποθέτησε στο κεφάλι του πεζοναύτη που όλο αυτό το διάστημα στεκόταν ακίνητος, προσοχή. Ο δυνατός αέρας όμως πέταξε αμέσως πάλι το καπέλο και αυτή τη φορά ο Τραμπ το ξαναμάζεψε μεν, το έδωσε όμως σε έναν από τους συνοδούς του να το τοποθετήσει στον πεζοναύτη.




President Trump Retrieves Marine's Hat
WATCH: Before boarding Marine One, President Trump stops to retrieve a Marine's hat that was blown off by the wind and places it back on his head.
Δημοσιεύτηκε από NBC News στις Σάββατο, 8 Ιουλίου 2017






ΠΗΓΗ



















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις