"Ομάδες ελευθερίας" κατεβάζουν όλα τα χριστιανικά σύμβολα!

Σύντομα κοντά μας: "Ομάδες ελευθερίας" κατεβάζουν όλα τα χριστιανικά σύμβολα!


Το ότι ζούμε σε χαλεπούς καιρούς είναι αυταπόδεικτο πλέον από τον καθένα, αντικρίζοντας την κατάσταση που επικρατεί γύρω του. Ωστόσο ο πλανήτης μοιάζει να μην έχει πιάσει "πάτο" ακόμη, πάντα εις το
όνομα της δήθεν ελευθερίας, της ισότητας και της...δικαιοσύνης.
Το γνωστό και μη εξαιρετέο τρίπτυχο της Νέας Τάξης βρίσκει απόλυτη εφαρμογή στις δυτικές χώρες, όπου κάθε έννοια ηθικής έχει διασαλευτεί. Το ίδιο και ο χριστιανισμός που αντιμετωπίζει ως ένα...αναχρονιστικό στοιχείο.
Το περιστατικό που θα διαβάσετε έλαβε χώρα στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ, όπου σε ένα δημόσιο (κρατήστε τη λέξη) πανεπιστήμιο ξηλώθηκαν όλα τα χριστιανικά σύμβολα και απομακρύνθηκαν όλα τα βιβλία που έχουν να κάνουν με την χριστιανική πίστη.

Ο λόγος;

Η δράση μίας πρωτοεμφανιζόμενης "Ομάδας Θρησκευτικής Ελευθερίας" ή σκέτο "Ομάδα Ελευθερίας", που ζήτησε από τους ιθύνοντες του πανεπιστημίου να αφαιρέσουν όλα τα χριστιανικά σύμβολα από παντού!

Ευτυχώς ωστόσο η διεύθυνση του πανεπιστημίου αντέδρασε αν και καθυστερημένα.
Πιο συγκεκριμένα την περασμένη Παρασκευή το Ανατολικό Κεντρικό Πανεπιστήμιο (ECU) ανακοίνωσε ότι θα "βάλει ένα φρένο" στην κατάργηση των θρησκευτικών συμβόλων και βιβλίων, όπως οι Βίβλοι και οι σταυροί, από το Παρεκκλήσι Kathryn P. Boswell και το καμπαναριό, μέχρι να λάβουν όλα τα σχόλια από φοιτητές και καθηγητές.

"Κινηθήκαμε δυστυχώς πολύ γρήγορα", δήλωσε η διευθύντρια του ECU, Katricia Pierson. "Λυπούμαστε που δεν πήραμε τον απαραίτητο χρόνο για να σταματήσουμε και να εξετάσουμε προσεκτικά το αίτημα και τα αποτελέσματα των ενεργειών μας σε όλους τους μαθητές, τους καθηγητές και τα μέλη της κοινότητας που υπηρετούμε".

Η Pierson δήλωσε ότι το σχολείο άρχισε να αφαιρεί τα θρησκευτικά αντικείμενα αφού έλαβε καταγγελία από ανθρώπους που είναι υπέρ του πλήρους διαχωρισμού της Εκκλησίας από το κράτος, μια ομάδα που λέει ότι "οραματίζεται μια Αμερική όπου ο καθένας μπορεί ελεύθερα να επιλέξει μια πίστη και να την υποστηρίξει οικειοθελώς".

Κατά καιρούς και εδώ στην Ελλάδα έχουμε ακούσει, ακόμη και από υψηλόβαθμα κυβερνητικά στελέχη, να αναφέρονται στον άμεσο διαχωρισμό Εκκλησίας και κράτους.
Νομίζετε ότι απέχουμε πολύ από αυτά που γίνονται στις ΗΠΑ; Στην πραγματικότητα μόνο μεμονωμένοι φορείς ή οργανισμοί θα είναι σε θέση να αντιδράσουν στην πλήρη αποχριστιανοποίηση της Δύσης, η οποία βρίσκεται στο τελικό της στάδιο.

Είναι απλά θέμα χρόνου...







ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις