Ο εποικισμός της Ελλάδας συνεχίζεται..

Ο εποικισμός της Ελλάδας συνεχίζεται.. 

 

Το παρόν άρθρο είναι περισσότερο ένα είδος υπενθύμισης στον Έλληνα πολίτη-ψηφοφόρο. Τις τελευταίες ημέρες παρατηρούμε το εξής παράδοξο: από τη μία την -σχεδόν- οριστική ήττα του Ισλαμικού Κράτους και την εκδίωξη των διαφόρων τρομοκρατικών θυλάκων του από το εσωτερικό της Συρίας και από την άλλη, την ολοένα και μεγαλύτερη προσέλευση "προσφύγων" στα νησιά του Αιγαίου, η οποία μέρα με την ημέρα αυξάνεται γεωμετρικά λόγω του καλοκαιριού και των ευνοϊκών συνθηκών. 

Την ίδια στιγμή, ο ΟΗΕ "αισιοδοξεί" διότι -κατά την δήλωσή του- η ειρήνη στη Συρία αρχίζει να αποκαθίσταται σε τέτοιο βαθμό ώστε μέχρι στιγμής να έχουν επιστρέψει στα σπίτια τους πάνω από 500.000 πρόσφυγες που είχαν μεταβεί στα ευρωπαϊκά κράτη. Ωστόσο, η Ε.Ε. και πιο συγκεκριμένα, ο Επίτροπος Μετανάστευσης Δημήτρης Αβραμόπουλος προσπαθεί να μας πείσει ότι η κατάσταση στη Μέση Ανατολή παραμένει ακόμα εκρηκτική και η Ένωση ως "συμπονετική μητέρα" πρέπει να αποδεχτεί όλου περισσότερους πρόσφυγες στην "αγκαλιά" της.
Την ίδια πεποίθηση έχει -προφανώς- και η σημερινή ελληνική κυβέρνηση, με τις "πολυπολιτισμικές γιορτές" και την φιλομεταναστευτική προπαγάνδα να περισσεύει καθημερινώς. Παράλληλα, στην Αθήνα η εγκληματικότητα οργιάζει με τους μετανάστες να είναι οι κατ' εξοχήν "πρωταγωνιστές". Η κατάσταση διαφαινόταν εκρηκτική ήδη από το 2013, τότε που όλοι ήταν λαθρομετανάστες:







Σήμερα, 4 χρόνια μετά, οι λαθρομετανάστες έγιναν ως "δια μαγείας" πρόσφυγες, αλλά η κατάσταση δεν άλλαξε καθόλου, αντίθετα χειροτέρευσε με την ανοχή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και των λοιπών Ευρωπάιων:



Συνεπώς, τίθεται το αμείλικτο ερώτημα: Εφόσον σύντομα τελειώσει ο πόλεμος στη Συρία, άραγε οι πρόσφυγες (παντός είδους) θα επιστρέψουν στη χώρα τους; Η απάντηση κατά πάσα πιθανότητα αρνητική, καθώς  υπάρχει οργανωμένο σχέδιο ισλαμοποίησης της Γηραιάς Ηπείρου και καταστροφής της Ελλάδας, και κατά δεύτερον εάν εσείς ήσασταν στη θέση των "ταλαίπωρων" προσφύγων τι θα κάνατε; Θα επιστρέφατε στη χώρα σας όπου το σπίτι σας θα ήταν κατεστραμμένο και οι συγγενείς σας νεκροί, ή θα μένατε σε μια χώρα θα παρέχει σε εσάς και τα παιδιά σας τα πάντα τζάμπα χωρίς να πληρώσετε τίποτα; Ρητορική μάλλον η ερώτηση.

Υ.Γ. Ιδού πως αντιμετωπίζουν οι σοβαρές χώρες την μετανάστευση:










ΠΗΓΗ










Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις