Ενώ στη Βενεζουέλα χύνεται αίμα, η Αθήνα στηρίζει Μαδούρο διοργανώνοντας φεστιβάλ!

Απίστευτο κι όμως...ελληνικό! Ενώ στη Βενεζουέλα χύνεται αίμα, η Αθήνα στηρίζει Μαδούρο διοργανώνοντας φεστιβάλ! 

 

Λέγαμε πως τα έχουμε δει όλα, ωστόσο αυτό ξεπερνά κάθε προηγούμενο.

Η...λατρεία της ελληνικής κυβέρνησης για το καθεστώς Μαδούρο στη Βενεζουέλα ήταν λίγο
πολύ γνωστή, με τις δηλώσεις συμπάθειας των κυβερνητικών στελεχών να δίνουν και να παίρνουν.
Την ίδια στιγμή στους δρόμους της Βενεζουέλας συνεχίζονται οι αιματοχυσίες, με πάνω από 95 ανθρώπους να έχουν πέσει νεκροί (επίσημος αριθμός) σε αντικυβερνητικές διαδηλώσεις.
Ενώ όλος ο πλανήτης στοχεύει να απομονώσει το καθεστώς Μαδούρο στη Βενεζουέλα, η Αθήνα επιλέγει να...γιορτάσει μαζί του!
Ναι, καλά διαβάσατε. Η κυβέρνηση, σε συνεργασία με την κρατική τηλεόραση και την πρεσβεία της Βενεζουέλας διοργανώνουν πολλά κατά σειρά διαδραστικά φεστιβάλ (π.χ. «Βενεζουέλα, χώρα εν κινήσει») ενώ στο επόμενο ακριβώς θα συμμετάσχει και η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ.
Μάλιστα σε ένα από αυτά τα "κρυφά πάρτι", επίσημος προσκεκλημένος ήταν και ο πρεσβευτής της Βενεζουέλας στην Ελλάδα, Φαρίντ Φερνάντεθ.

Για του λόγου το αληθές:



Με την πρώτη ευκαιρία τόσο η ελληνική κυβέρνηση, όσο και πολλά άλλα κρατικά όργανα, "τρέχουν" να αναλάβουν την την επιμέλεια διαφόρων εκδηλώσεων, αφιερωμάτων και φιεστών.
Μετά την γιορτή μνήμης για την Ημέρα Ανεξαρτησίας της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας στις 27 Ιουνίου, ακολουθεί το κάμπινγκ της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, που θα πραγματοποιηθεί από τις 27 Ιουλίου έως και τις 2 Αυγούστου.

«Η γη του Μπολίβαρ σε αναβρασμό: Μια συζήτηση για τη νέα πραγματικότητα στη Λατινική Αμερική», είναι ο τίτλος μίας εκ των εκδηλώσεων που θα λάβουν χώρα στο εν λόγω κάμπινγκ ,προς τιμήν της...αριστερής κάστας της Βενεζουέλας.

Κι εις ανώτερα...







ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις