Πασίγνωστος παγκοσμιοποιητής προειδοποιεί: Η Ευρώπη θα συνθλιβεί σε χρόνο ρεκόρ!

Πασίγνωστος παγκοσμιοποιητής προειδοποιεί: Η Ευρώπη θα συνθλιβεί σε χρόνο ρεκόρ! 


Από τις αρχές του 2015 βρισκόμαστε εν μέσω πρωτοφανούς μεταναστευτικής κρίσης, κατ'εντολή του παγκόσμιου ηγέτη και φυσικά της ελίτ του, που καθημερινά
φροντίζει για την κατάρρευση του δυτικού πολιτισμού. 
Όταν ωστόσο ακόμη και τα γνωστά τους τσιράκια ομολογούν αυτό που ήδη συντελείται, αντιλαμβάνεστε πως όλα βρίσκονται προ των πυλών.
Είσαστε έτοιμοι;
Πρόκειται για τον μεγάλο...ανθρωπιστή και δισεκατομμυριούχο, Μπιλ Γκέιτς, ένα από τα "πρωτοπαλίκαρα" της νέας εποχής, που με περισσή ευχαρίστηση προωθεί νέες τεχνολογίες υποδούλωσης των ανθρώπων.
Τώρα ωστόσο έρχεται δήθεν για να μας προειδοποιήσει για το...αναπόφευκτο.
Ο ιδρυτής της Microsoft τόνισε ότι η έκρηξη του πληθυσμού στην Αφρική και η επακόλουθη μετανάστευση θα συντρίψει την Ευρώπη, εκτός εάν η γηραιά ήπειρος θέσει εμπόδια και φραγμούς στους μετανάστες να φτάσουν στις ακτές της. Οι παρατηρήσεις του αμερικανικού δισεκατομμυριούχου έρχονται, καθώς οι Ευρωπαίοι ηγέτες συζητούν τι πρέπει να κάνουν σχετικά με τον αυξανόμενο αριθμό Αφρικανών που φτάνουν στην Ιταλία κάθε εβδομάδα, με τη Ρώμη να ζητά από άλλα έθνη της Ευρωπαϊκής Ένωσης να ανοίγουν τα λιμάνια τους για να δέχονται τους μετανάστες.
Σε συνέντευξή του στην γερμανική εφημερίδα Welt am Sonntag, ο Γκέιτς δήλωσε ότι η μαζική αύξηση του πληθυσμού στην Αφρική θα έχει ως αποτέλεσμα "τεράστια μεταναστευτική πίεση" στην Ευρώπη, εκτός εάν οι χώρες αυξήσουν το ποσό που διατίθεται για την ενίσχυση των υπο-ανάπτυκτων χωρών.
Εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τη δέσμευση της Γερμανίας να αφιερώσει το 0,7% του ΑΕΠ στην παροχή βοήθειας σε ξένα αφρικανικά κράτη, ο 61χρονος κάλεσε  και τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά έθνη να ακολουθήσουν το παράδειγμά της. 
"Χωρίς ταχεία συλλογική δράση, μπορούμε να αναμένουμε περισσότερες τραγωδίες στη θάλασσα".
Η αναφορά του ωστόσο πέρα από την υπαρκτή ισλαμοποίηση της Ευρώπης και στην αύξηση του πληθυσμού στην Αφρική είναι ενδεικτική, αποκαλώντας ουσιαστικά ως "μέγα πρόβλημα" έναν....υπερπληθυσμό στην αφρικανική ήπειρο.
Άρα η "λύση" θα είναι ενδεχομένως η δραστική μείωση του πληθυσμού στις υποανάπτυκτες χώρες και επομένως και η επακόλουθη μείωση της φτώχειας;
Μαθηματική λογική μέσα από παράλογα...νεοταξικά μυαλά. Και αυτό είναι μόνο η αρχή...







Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις