Ενέδρες θανάτου στη Βενεζουέλα - Αλληλοσκοτώνονται στους δρόμους!

Ενέδρες θανάτου στη Βενεζουέλα - Αλληλοσκοτώνονται στους δρόμους! (ΒΙΝΤΕΟ)


Απίστευτα πράγματα λαμβάνουν χώρα στους δρόμους της Βενεζουέλας, όπου σχεδόν καθημερινά πλέον σημειώνονται δολοφονικές επιθέσεις ανάμεσα στα "τάγματα των αριστερών" και τους
αντιπολιτευόμενους.
Ήδη από την απαρχή των διαδηλώσεων πάνω από 90 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, με εκατοντάδες άλλους να έχουν τραυματιστεί ή φυλακιστεί. Η χώρα σε κάθε περίπτωση βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης την ώρα που η κυβέρνηση Μαδούρο παραμένει πεισματικά στην εξουσία.
Άλλο ένα τραγικό περιστατικό ήρθε για να στρέψει τα βλέμματα ξανά στην πολύπαθη χώρα, μπροστά μάλιστα στον φακό της κάμερας.
Τον γύρω του κόσμου κάνει βίντεο από τη στιγμή που ομάδα αστυνομικών δέχεται βομβιστική επίθεση και στην κυριολεξία ανατινάζονται στον αέρα! Από την επίθεση που έλαβε χώρα μέσα στη μέση κεντρικού δρόμου, 7 αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο σε κρισιμότατη κατάσταση.



Μέχρι στιγμής καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη, ενώ είναι η πρώτη επιβεβαιωμένη οργανωμένη επίθεση στους δρόμους της χώρας, εναντίον πολυάριθμης ομάδας αστυνομικών. Η αντιπολίτευση δεν αποκλείει να πρόκειται για προβοκάτσια των αριστερών του Μαδούρο, προκειμένου να εντείνει τα κατασταλτικά μέτρα.
Τη δεδομένη στιγμή η χώρα της Λατινικής Αμερικής παρουσιάζεται ως ο "ορισμός του Σοσιαλισμού", κάτι που επιβεβαιώνεται και από την Washington Post, σε ρεπορτάζ της που περιγράφει την οικτρή κατάσταση.
"Η εντεινόμενη οικονομική και πολιτική κρίση της Βενεζουέλας έφερε χιλιάδες αντικυβερνητικούς διαδηλωτές στους δρόμους τους τελευταίους τρεις μήνες και τουλάχιστον 75 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μέσα στις αναταραχές. Ένας μεγάλος αριθμός πολιτών δαπανούν ό, τι κερδίζουν για ένα πιάτο φαϊ", αναφέρει μεταξύ άλλων το ρεπορτάζ της εφημερίδας.








ΠΗΓΗ























Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις