ΜΙΤ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΚΟΣΟΒΑΡΟΙ ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΙ ΕΝΑ ΤΣΟΥΡΜΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ...!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για πυροσβεστης κλαιει


Ειναι απιστευτο αυτο που συμβαινει στη χωρα.Ενα ματσο αχρηστοι καρεκλοκενταυροι δεν μπορουν να καταλαβουν οτι η χωρα βρισκεται υπο πολιορκια και μετα
απο ενα μηνα αρχιζουν δειλα-δειλα να ψελλιζουν πως οι πυρκαγιες ισως ειναι εμπρησμοι.

Υπό πολιορκία βρίσκεται η χώρα με οργανωμένο σχέδιο εμπρησμου που ξεκινάει από την πυρπόληση των ελληνικών χωριών της μειονότητας στην Αλβανία και επεκτείνεται στον ελλαδικό χώρο.Αναβυσσος,Σαρωνιδα,Λαγονησι,Ζάκυνθος, Κάλαμος.Βαρναβας κτλ έχουν παραδοθεί στις φλόγες.
Αλλωστε πράκτορες της ΜΙΤ έχουν παραδεχθεί στο παρελθόν τις επιχειρήσεις αποσταθεροποίησης εις βάρος της χώρας μας. Σε αυτές έχουν εμπλακεί και Κοσοβάροι…

Στη Ζακυνθο για παραδειγμα μεσα σε 3 ημερες εχουν εκδηλωθει 14 πυρκαγιες και οι κατοικοι φωναζουν για εμπρησμους λεγοντας πως ενω εμπαινε στην μια ακρη του νησιου φωτια κι ετρεχαν οι πυροσβεστες ξαφνικα επαιρνε φωτια απο την ακριβως απεναντι ωστε να δημιουργηθει πανδαιμονιο. 

Στον Καλαμο ολοι οι κατοικοι φωναζουν για εμπρησμους κι επωνυμες καταγγελιες κανουν λογο για δυνατους ηχους απο γκαζακια πριν απο την εκδηλωση καθε πυρκαγιας.

Από το στόλο των 18 πυροσβεστικών αεροσκαφών (11 CL-215 και 7 CL-415) διαθέσιμα είναι μόνο έξι αεροσκάφη (τα οποία κλεινουν 40 χρονια) κι έχουν αναλάβει το βαρύ φορτίο να σταματήσουν την επέλαση 91 πυρκαγιων!!!

Το 2007 ο νυν Ρώσος υπουργός Αμυνας ο ίδιος ο Sergey Shoigu, τότε επικεφαλής του υπουργείου Έκτάκτων Καταστάσεων και Φυσικών Καταστροφών της Ρωσίας είχε μιλήσει για προμήθεια 7-14 πυροσβεστικών αεροσκαφών από την Ελλάδα όπως είχε μεταδώσει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Ria Novosti.

Η προμήθεια δεν προχώρησε ποτέ και τα ελληνικά δάση συνέχισαν να καίγονται. Να σημειώσουμε ότι το κάθε ένα Be-200 Beriev μεταφέρει ποσότητα νερού όση τρία Canadair με διπλάσια ταχύτητα. Δηλαδή με εξαπλάσια αποτελέσματα...

Απο τα αρμοδια υπουργεια "ξυπνησαν"και μιλουν για
υπόνοιες ακόμα ίσως και για ενδεχόμενη συντονισμένη ‘’επίθεση‘’ κατά της πατρίδος μας από ‘‘ξένους‘‘ παράγοντες.

Τα παντα διαλυμενα σε μια χωρα που οι κυβερνωντες προκειμενου να παραμεινουν στην εξουσια "λατρευουν" τα μνημονια.

Αχρηστοι καρεκλοκενταυροι με παχυλους μισθους σε ρολο συντονιστη αποτελειωνουν μια χωρα.

Αχρηστος λαος που πουλαει πατριδα,θρησκεια,οικογενεια για 2 κιλα σπαλομπριζολες και 10 φρεντο εσπρεσο.

Κατι λιγοι "τρελοι" απεμειναν που πολεμανε μονοι τους αλλα δεν μπορουν να κανουν και πολλα...

Δυστυχως αυτη η πατριδα δεν μπορει πλεον να σωθει με ανθρωπινη παρεμβαση...

Κριμα...γιναμε ο περιγελος της ιστοριας...



 SINOMOSIOLOGOS
 sinomosiologos.blogspot.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις