Προετοιμάζεται το αντίπαλο δέος και στην Ευρώπη – Βγαίνουν στους δρόμους οι πατριώτες διαδηλωτές




Ένα νέο κίνημα που υπόσχεται να ταράξει τα νερά βρίσκεται ήδη στα σπάργανα στην γηραιά ήπειρο, κάνοντας γνωστή για πρώτη φορά στην Ευρώπη την «πατριωτική κίνηση». Πρόκειται ουσιαστικά
για το αντίπαλο δέος των φιλο-αριστεριστών και των κεντρώων πολιτικών δυνάμεων στην Ευρώπη, που μάχονται υπέρ της κοινωνικής εξίσωσης.
Η άνοδος λοιπόν του SBS Dateline, πρόκειται για άλλη μία δικαίωση του Δημοσθένη Λιακόπουλου, αναφορικά με την άνοδο των εθνικιστών στις παραδοσιακά…δημοκρατικές χώρες της Δύσης.
Μία Δύση ωστόσο που τα τελευταία χρόνια δοκιμάζεται από την ισλαμοποίηση, την οικονομική εξαθλίωση και την εξάλειψη οποιασδήποτε εθνικής ταυτότητας και φρονήματος.
Με σύμβολο λοιπόν ένα λάμδα μέσα σε κύκλο (δείτε την παρακάτω εικόνα) και με φανερή την παρουσία του σταυρού, η νέα γενιά πατριωτών δηλώνει πως ήρθε για να μείνει στην γηραιά ήπειρο, αντιτιθέμενη σε οτιδήποτε προάγει την ισλαμοποίηση των ευρωπαϊκών κρατών.

«Βλέπουμε τους εαυτούς μας ως τη φωνή για μια ξεχασμένη γενιά», λέει ο Martin Sellner, ο νέος επικεφαλής των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης του ομίλου Identitarian στην Αυστρία. «Θέλουμε να υπερασπιστούμε την ταυτότητα της Ευρώπης», διατρανώνει ο ίδιος.
Το κίνημα αυτό των πατριωτών ήδη είναι διαδεδομένο σε Γερμανία, Αυστρία και τη Γαλλία και υπόσχεται περισσότερες δράσεις με κύριο στόχο την «αφύπνιση» των Ευρωπαίων στο έγκλημα της ισλαμοποίησης.
Θα ζήσει και η Ευρώπη καταστάσεις που θα παραπέμπουν σε εμφύλιο όπως συμβαίνει στις ΗΠΑ τις τελευταίες μέρες; Ουδείς γνωρίζει, ωστόσο τα γεγονότα τρέχουν…










ΠΗΓΗ















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις