Νέα μόδα. REFUGEES WELCOME. TOURIST GO HOME




Στα πλαίσια της εφαρμογής της Ατζέντας 2030, η εφευρετική αριστερή θολοκουλτούρα, που υπηρετεί το σχέδιο της μη μετακίνησης των ανθρώπων, δημιούργησε αριστερές (τι άλλο) ΜΚΟ σε
όλη την Ευρώπη, που δρουν κατά των τουριστών τους οποίους θέλουν να διώξουν και να τους στείλουν πίσω στα σπίτια τους. Έτσι το «κίνημα» φέρει τον τίτλο TOURIST GO HOME.
Όπως είναι αυτονόητο, το «κίνημα», δεν ενοχλείται από τουρίστες για GAY PRIDE διαδηλώσεις κατά του Πούτιν και βεβαίως κάνει ευπρόσδεκτους παντού τους Μουσουλμάνους.
Αν ο τουρισμός, λόγω αυτού του κινήματος μειώσει για παράδειγμα σταδιακά, σε συνδυασμό με την προωθούμενη φτώχεια, κατά 20% τον τουρισμό, τότε θα υπάρχουν 20% περισσότερα σπίτια και ξενοδοχεία για μουσουλμάνους μετανάστες.
Οι ίδιοι λένε, ότι το κάνουν για να μειωθούν τα καυσαέρια από τα μέσα που μεταφέρουν τους τουρίστες.
Έτσι, βάζουν τους αριστερούς που αποτελούν μέλη τους, να επιτίθενται σε τουρίστες σε όλη την Ευρώπη.
Προωθείται δηλαδή αυτό που λέμε «βιώσιμος τουρισμός». που είναι εκείνος που δεν θα αλλοιώνει υποτίθεται την όψη της επισκεπτόμενης περιοχής, άσχετα με το αν η υπό επίσκεψη περιοχή ζει από τον τουρισμό αποκλειστικά και μόνο από τα έσοδα του τουρισμού.
Φανταστείτε τα ελληνικά νησιά, αλλά και την Ελλάδα ολόκληρη να υποστεί την δράση αυτών των ΜΚΟ. Στα νησιά θα ζουν μόνο με το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα και θα εξαρτώνται οι κάτοικοι αποκλειστικά από το κράτος.
Δείτε το απόλυτο βίντεο με την επιγραφή,

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ, ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΠΑΝΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ

MIGRANTS WELCOME, TOURISTS GO HOME

Νομίζω αυτό τα λέει όλα, καθώς και για ποιόν δουλεύουν οι εν λόγω αριστεροί ακτιβιστές της κακιάς ώρας.



Δείτε τα βίντεο κλιπ προώθησης της «αθώας» δραστηριότητάς τους που τους κάνει δούλους και όργανα της παγκόσμιας επερχόμενης χούντας που θέλει σταδιακά να απαγορεύσει οποιαδήποτε μετακίνηση των ελεύθερων ανθρώπων, εκτός αυτών (των μουσουλμάνων) που τους μετακινεί η ίδια.










ΠΗΓΗ
























Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις