Reuters: ανάπτυξη της Ευρωπαικής οικονομίας με 0,6%…Μονο που δεν λένε ότι η ανάπτυξη είναι στις χώρες χωρίς το ελεεινό ΕΥΡΩ

 


Reuters: ανάπτυξη της Ευρωπαικής οικονομίας με 0,6%…Μονο που δεν λένε ότι η ανάπτυξη είναι στις χώρες χωρίς το ελεεινό ΕΥΡΩ
Σύμφωνα με
το Reuters, η ευρωπαική οικονομία αναπτύχθηκε με 0,6% το δεύτερο τρίμηνο και 2,3% το χρόνο! Δείτε όμως εδώ τι γέλιο έχει με αυτά που γράφουν οι ΝΟΗΤΙΚΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΣ που κρατάνε όλες τις χώρες από τα αχαμνά τους- για να τους κλέβουν το βιος τους!!!
Ποιες χώρες αναφέρονται σαν οικονομικά λιοντάρια:
1. Τσεχία
2. Σουηδία
3. Ρουμανία
4. Ολλανδία
Ας κοιτάξουμε ποια νομίσματα έχουν οι χώρες με την οικονομική ανάπτυξη.
Η Τσεχία έχει την τσεχική Κορώνα… η Σουηδία έχει την δική της Κορώνα…η Ρουμανία έχει το Λέου και φυσικά κανενα ελεεινό Ευρω!!!
Δηλαδή από τους ΠΡΩΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΕΟΝΤΕΣ κανείς δεν έχει το Ευρω. Για αυτό υπάρχει και οικονομική ανάπτυξη σε αυτές τις χώρες!
Μόνο η Ολλανδία έχει το ελεεινό ΕΥΡΩ αλλά η Ολλανδία είναι μια χώρα άριστα οργανωμένη με πολυ καλά εκπαιδευμένο προσωπικό και μια οικονομία που φροντίζει εδώ και δεκαετίες τους πολίτες της. Ακόμη και οι πιο φτωχοί έχουν ανα πάσα ώρα όλες τις δυνατότητες να εκπαιδευτούν και να εργαστούν.
Άρα η Ευρωζώνη δεν πηγαίνει τόσο καλά και είναι ένας νεκρός οργανισμός, με ένα νόμισμα θανατηφόρο για τις οικονομίες της.







ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις