Δηλώστε Τρομοκράτη τον Σόρος ...!!!

Δηλώστε Τρομοκράτη τον Σόρος 

 

Ιστότοπος του Λευκού Οίκου στις ΗΠΑ ζητά σε αναφορά του, να δηλωθεί ως τρομοκράτης ο Τζωρτζ Σόρος.

Σύμφωνα με την αναφορά, ο δισεκατομμυριούχος
επενδυτής αποτελεί εγχώριο τρομοκράτη που τελεί πράξεις ανταρσίας!
 Πάνω από 100.000 άνθρωποι υπέγραψαν την αναφορά που δημοσιεύτηκε στο δικτυακό τόπο του Λευκού Οίκου, κατηγορώντας τον George Soros για τακτικές και απόπειρες να «αποσταθεροποιήσει και να διαπράξει ανταρσία εναντίον της χώρας και των πολιτών των Ηνωμένων Πολιτειών», ζητώντας επίσης, να aνακυρηχθούν άμεσα ο δισεκατομμυριούχος και όλες οι οργανώσεις του και τα μέλη του προσωπικού του ως "εγχώριοι τρομοκράτες και να τεθούν όλα τα προσωπικά κι εταιρικά του πλούτη και περιουσιακά στοιχεία υπό κατάσχεση, στο πλαίσιο του νόμου περί κατασχέσεως πολιτικών περιουσιακών στοιχείων".
 100.000 υπογραφές, που έχουν ληφθεί μέσα σε ένα μήνα, είναι το όριο που απαιτείται για να μπορέσει η διοίκηση Tραμπ να αναγκαστεί να δώσει μια επίσημη απάντηση. Ωστόσο, οι εκθέσεις υποδεικνύουν ότι ο Λευκός Οίκος έχει αφήσει αναπάντητες σχεδόν δέκα αναφορές, από τότε που ο Τραμπ ανέλαβε καθήκοντα τον Φεβρουάριο και σκέφτεται να κλείσει την υπηρεσία.
 Ο Alexander Gusev, πολιτικός επιστήμονας εξήγησε στο Sputnik γιατί αυτή η κατηγορία αποτελεί σοβαρό πρόβλημα για τον Σόρος.
 "Ο Σόρος είναι πολιτικός μεσίτης, κι έχοντας χάσει, χρειάζεται να επιστρέψει τα χρήματα. Υπστήριξε το Δημοκρατικό Κόμμα και τη Χίλαρι Κλίντον, στοιχημάτισε χρήματα και έχει χάσει περίπου ένα δισεκατομμύριο δολάρια ", δήλωσε ο πολιτικός επιστήμονας.
Ο Σόρος πρόσφατα ήταν εξαιρετικά δραστήριος, ρίχνοντας λάσπη στον σημερινό Πρόεδρο των ΗΠΑ σχεδόν καθημερινά, μέσω των μέσων ενημέρωσης που ελέγχει, δήλωσε ο Alexander Gusev. Το παράδοξο όμως είναι, σημείωσε, ότι αυτή η αναφορά ξεκίνησε όχι από τους Ρεπουμπλικάνους, αλλά από τους Δημοκρατικούς.
 "Ο Σόρος βρέθηκε μεταξύ σφύρας και άκμονος», ο Τραμπ κρατά μια μνησικακία εναντίον του για τη χρηματοδότηση της προεκλογικής εκστρατείας της Κλίντον, ενώ οι Δημοκρατικοί τον κατηγορούν ότι απέτυχε σε όλη την προεκλογική δουλειά του Δημοκρατικού Κόμματος".
 Εξήγησε επίσης ότι αφού πήρε το απαραίτητο ποσό υπογραφών, η αναφορά πρέπει τώρα να εξεταστεί από το Λευκό Οίκο. Δεδομένης της στάσης του Tραμπ προς τον Σόρος, πιθανότατα να ανακινηθεί θέμα. Η τρομοκρατία είναι μια πολύ σοβαρή κατηγορία στις ΗΠΑ, που σημαίνει ή ισόβια κάθειρξη ή θανατική ποινή.
 "Δεν είναι μόνο η κατάσχεση όλων των περιουσιακών του στοιχείων, οι Δημοκρατικοί είναι βαθιά προσβεβλημένοι και ζητούν εκδίκηση, κατηγορούν για όλα τον Σόρος, συμπεριλαμβανομένων όλων των αποτυχιών του στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αφρική, όπου χρηματοδότησε καθεμιά από αυτές τις «έγχρωμες επαναστάσεις». Ως εκ τούτου, πιστεύω ότι θα έχουμε εξελίξεις », δήλωσε ο Alexander Gusev.







ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις