Η σχολική στολή του παγκόσμιου καθεστώτος




Ένα μεικτό καθολικό γυμνάσιο στο NSW (Νέα Νότια Ουαλία, η πιο παλιά αποικία-πολιτεία της Κοινοπολιτείας της Αυστραλίας) εξετάζει το ενδεχόμενο να επιτρέψει στους
μαθητές να φορούν σχολική στολή, ουδέτερη από φύλο, «σερνικοθήλυκη» για να το πούμε λαϊκά!
Οι αρχές του Καθολικού Κολλεγίου Τριάδας στο Lismore της Αυστραλίας ανέδειξαν το θέμα μέσω επιστολής στους γονείς σχετικά με την… φροντίδα δύο μαθητών με θέματα σχετικά με το φύλο τους!
«Ένα θέμα, το οποίο ξεχώρισε από αυτήν την κατάσταση, είναι η έλλειψη μία πιο ουδέτερης σχολικής στολής στο Κολλέγιο. Θα εξετάσουμε αυτή την επιλογή στο προσεχές χρονικό διάστημα», έγραψε ο Αδελφός John Hilet σε επιστολή που δημοσίευσε φυσικά και στα social media.
Μάλιστα οι κολεγιακές αρχές σχεδιάζουν να ενημερώσουν όλους τους φοιτητές σχετικά με το θέμα «Διαφορετικότητα και σεβασμός». Εν αρχή η σχολική στολή θα είναι προαιρετική, μετά γιατί όχι υποχρεωτική, έτσι ώστε όλοι να μοιάζουν το ίδιο και κανείς να μην νιώθει άβολα!
Ο πλανήτης αλλάζει και δεν αποκλείεται στα ολοήμερα σχολεία της Ατζέντας 2030 να εισαχθούν σταδιακά σχολικές στολές για όλους, οι οποίες θα είναι φυλετικά ουδέτερες, στον δρόμο για μία απόλυτη unisex παγκόσμια γκρι κοινωνία.
Άλλωστε πάντα ένας κάνει την αρχή και όλοι ακολουθούν. Και στα καλά και στα… «προοδευτικά»!












ΠΗΓΗ














Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις