Το πραγματικό μήνυμα της πρώτης ομιλίας Τραμπ στον Ο.Η.Ε. που κανείς δεν σχολίασε

Μόνο στο el.gr: Το πραγματικό μήνυμα της πρώτης ομιλίας Τραμπ στον Ο.Η.Ε. που κανείς δεν σχολίασε 


«Ως πρόεδρος των ΗΠΑ, θα βάζω πάντα την Αμερική πρώτη, όπως και εσείς θα βάζετε- και πρέπει να βάζετε – πρώτες τις δικές σας χώρες» δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, στην
πρώτη του ομιλία στο βήμα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.
Το μήνυμα της Εθνικής Δεξιάς του Ν.Τραμπ, πέραν των προειδοποιήσεων απέναντι στην Β. Κορέα και τους ισλαμιστές, ήταν ξεκάθαρο: Όχι στην κομμουνιστικού τύπου παγκόσμια κυβέρνηση της Νέας Τάξης, η οποία θα καταργήσει τα έθνη-κράτη στον βωμό ενός κέντρου εξουσίας και διαχείρισης των πάντων.
Ο Ντόναλντ Τραμπ αναφέρθηκε και στην κομμουνιστική νοοτροπία, η οποία τείνει να εξαπλωθεί σε όλον τον πλανήτη, καταργώντας την ιδιωτική πρωτοβουλία και την ελεύθερη οικονομία, με πολυεθνικές να απορροφούν τα πάντα, όπως έκανε παλαιότερα το Κόμμα στην Σοβιετική Ένωση.
«Από την Σοβιετική Ένωση μέχρι την Κούβα και την Βενεζουέλα, όπου υιοθετήθηκε ο πραγματικός σοσιαλισμός ή κομμουνισμός, επέφερε απελπισία, καταστροφή και πτώχευση. Εκείνοι, οι οποίοι κηρύττουν τις αρχές αυτών των ντροπιαστικών ιδεολογιών, απλά συμβάλλουν στην διαρκή δυστυχία των ανθρώπων που ζουν κάτω από αυτά τα καθεστώτα.
Η Αμερική στηρίζει κάθε άνθρωπο, ο οποίος ζει κάτω από ένα βάρβαρο καθεστώς.
(…) Όλοι οι άνθρωποι αξίζουν μία κυβέρνηση, η οποία φροντίζει για την ασφάλειά τους, τα συμφέροντά τους, συμπεριλαμβανομένης της ευημερίας. Στην Αμερική επιδιώκουμε επιχειρηματικές και εμπορικές σχέσεις με άλλα έθνη, ωστόσο οι συναλλαγές πρέπει να είναι δίκαιες και με αμοιβαία κέρδη», ανέφερε ο Τραμπ, αποκλείοντας την επικράτηση του παγκόσμιου μεταμοντέρνου Κομμουνισμού, ο οποίος μέσω της Ατζέντας 2030 φτωχοποιεί όλα τα κράτη και συγκεντρώνει τον πλούτο χωρίς οφέλη για αυτά!
Για τόσο καιρό έλεγαν στους Αμερικανούς πολίτες πως οι τεράστιες πολυθνικές εμπορικές συμφωνίες, τα αμέτρητα διεθνή δικαστήρια και οι πανίσχυρες παγκόσμιες γραφειοκρατίες ήταν ο καλύτερο δρόμος προώθησης της επιτυχίας τους. Ωστόσο, όλες αυτές οι υποσχέσεις κατέρρευσαν, εκατομμύρια θέσεις εργασίας εξαφανίστηκαν και χιλιάδες εργοστάσια έκλεισαν. Άλλοι έπαιξαν με το σύστημα και παραβίασαν τους κανόνες με την μεγάλη μεσαία τάξη μας, το πάλαι ποτέ θεμέλιο της αμερικανικής ευημερίας, να παραγκωνίζεται. Αυτό δεν θα ξανασυμβεί»! πρόσθεσε ο Τραμπ και κατέληξε:
«Αυτό να είναι το μήνυμά μας στον πλανήτη: Θα παλέψουμε μαζί (ως έθνη), θα θυσιάσουμε μαζί, και θα σταθούμε μαζί για ειρήνη, ελευθερία, δικαιοσύνη, οικογένεια, ανθρωπότητα και για τον πανίσχυρο θεό, ο οποίος μας δημιούργησε όλους».
Ο Ν.Τραμπ λοιπόν, κλείνοντας την ομιλία τους με το τρίπτυχο «Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια» υποσχέθηκε πως δεν θα επιτρέψει την απόλυτη εφαρμογή της παγκοσμιοποίησης.
Το ΥΠΕΞ της Κούβας εξέφρασε την «έντονη διαμαρτυρία» του για τα σχόλια του προέδρου των ΗΠΑ σε σχέση με τα κομμουνιστικά καθεστώτα (ο Τραμπ καταδίκασε και όσο συμβαίνουν στην Βενεζουέλα, τονίζοντας πως οι ΗΠΑ δεν θα μείνουν άπραγες), καθώς και για την νέα πολιτική του απέναντί της.
Ο Τραμπ ανακοίνωσε τον Ιούνιο ότι ανακαλεί εν μέρει τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης στο πλαίσιο της διαδικασίας αποκατάστασης των διμερών σχέσεων που είχε αρχίσει επί των ημερών του προκατόχου του, του Δημοκρατικού Μπαράκ Ομπάμα.
Η κυβέρνησή του είναι δεξιά και το αποδεικνύει κάθε μέρα! Η Εθνική Δεξιά ή αλλιώς Παλαιά Τάξη, δεν είναι φιλάνθρωπη. Ωστόσο, αυτή την στιγμή θέτει εμπόδια στον αντίπαλο πόλο της Νέας Τάξης και δεν την αφήνει να κυριαρχήσει πλήρως πάνω στους ανθρώπους. Ως εκ τούτου,  η εν λόγω αντιπαράθεση μεταξύ των δύο μας συμφέρει!













ΠΗΓΗ














Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις