Σύντομα κοντά μας: Το πρώτο αμιγές μουσουλμανικό κόμμα στην Ευρώπη είναι γεγονός




Τίποτα πλέον δεν αποτελεί «ταμπού» στην πολυπολιτισμική Ευρώπη, που παρά τις αντιδράσεις μεμονωμένων ομάδων, συνεχίζει να δείχνει το…καλό παράδειγμα, στον δρόμο για την
ομογενοποίηση όλων των λαών.
Ως εκ τούτου δεν θα μπορούσε να μην παίρνει σάρκα και οστά η αφομοίωση των εκατομμυρίων μουσουλμάνων μεταναστών που συνεχίζουν να έρχονται εξ ανατολάς, κατακλύζοντας χώρες μέχρι και την Σκανδιναβία.
Κράτη-πρότυπο, όπως η Σουηδία, έχουν υποφέρει όσο λίγα από τις ορδές των μουσουλμάνων, οι οποίες τώρα θέλουν να πολιτικοποιηθούν! Πρόκειται για το αμέσως επόμενο στάδιο της ισλαμοποίησης της Ευρώπης, που σε μερικά χρόνια δεν θα μοιάζει σε τίποτα την Ευρώπη του καθιερωμένου δυτικού τρόπου ζωής.
Ήδη οι αλλαγές είναι τεράστιες, ωστόσο τα νέα που μας έρχονται από την Σουηδία αντικατοπτρίζουν την κατάσταση στην σημερινή Ελλάδα.
Το πρώτο αμιγές λοιπόν μουσουλμανικό κόμμα εν ονόματι «Yasin Partisi» είναι γεγονός, έχοντας ήδη καταγεγραμμένα πολλές χιλιάδες μέλη στη Σουηδία! Μάλιστα σκοπός του κόμματος, πέρα από την άνοδο των ποσοστών, είναι η συσπείρωση των απανταχού μουσουλμάνων της Ευρώπης, τόσο πολιτικά όσο και θρησκευτικά!
Καλά διαβάσατε, πρόκειται για ένα κόμμα που δεν έχει απλά τοπικό χαρακτήρα, αλλά στηρίζεται στους μουσουλμάνους νέας γενιάς, που κατέφθασαν τα τελευταία 3 χρόνια στην Σουηδία. Ως χώρες προελεύσεως αναγνωρίζονται κυρίως το Αφγανιστάν, η Συρία και το Ιράκ.
Μπορούμε λοιπόν να φανταστούμε την εξέλιξη των πραγμάτων και σε άλλες χώρες της Ευρώπης με μεγάλους πληθυσμούς μουσουλμάνων.
Ωστόσο, για να μην τρέχουμε πολύ μακριά, ας πάρουμε για παράδειγμα την χώρα μας, στην οποία οι αρχές ήδη έχουν δώσει το πράσινο φως για την νομιμοποίηση χιλιάδων μεταναστών «νέας γενιάς», μεταρρύθμιση που με τη σειρά της θα οδηγήσει απολύτως μαθηματικά στα δρώμενα της Σουηδίας.
Αυτά λοιπόν συμβαίνουν στην…Ευρώπη της εξέλιξης εν έτει 2017:











ΠΗΓΗ

















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις