Πότε θα ξεκινήσει η τζιχάντ στην Ελλάδα;

 


Πότε θα ξεκινήσει η τζιχάντ στην Ελλάδα, όπως ήδη γίνεται στις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές χώρες;
Θα μου πεί ίσως κάποιος πως είμαστε
αγαπητοί στους ισλαμιστές ακριβώς επειδή:
– Τους δεχόμαστε δίχως προϋποθέσεις και έρευνα για το ένοπλο παρελθόντος τους στις χώρες προέλευσης.
– Η κυβέρνηση, ο στρατός κι η επίσημη εκκλησία μας, άνοιξαν διάπλατα τις αγκάλες τους και δεν χρειάζονται ούτε καν να εργαστούν για να επιβιώσουν μαζί με τις οικογένειές τους, αφού επιδοτούνται από τον κρατικό και ευρωπαϊκό προϋπολογισμό.
-Προαναγγείλαμε και κτίζουμε τέμενος στην Αθήνα και σύντομα τζαμιά σε πλείστες πόλεις της Ελλάδας.
Ο αντίλογος όμως λέει πως παρόμοια μέτρα έλαβαν και εξακολουθούν να εφαρμόζουν όλες οι Ευρωπαϊκές χώρες που υποφέρουν από την βαρβαρότητα των ισλαμιστών και των σφαγών που τυφλά προκαλούν σε αθώους Δυτικούς πολίτες.
Δύο όμως είναι κατά την γνώμη μου οι ουσιώδεις διαφορές με τις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης:
– Το επίσημο κρατικό τζαμί που θα φουσκώσει τα μυαλά των τζιχαντιστών νομιμοποιώντας την πολιτογράφησή τους στην Αθήνα, δεν λειτούργησε ακόμη.
– Η κρίσιμη μάζα των ισλαμιστών εποίκων που θα τους δώσει την αριθμητική ενδυνάμωση έναντι των χριστιανών δεν εισήχθη ακόμη από τα τουρκικά παράλια.
Δεν θέλω να γίνω προφήτης δεινών, όμως…
– μετά το βάλτωμα του τζαμιού στην Ιερά Οδό,
– τα κατάπτυστα βιβλία θρησκειολογίας του δημοτικού και την εξοργιστική και φασιστική φοίτηση ισλαμόπουλων στα ελληνικά δημοτικά σχολεία.
– το ξεβράκωμα των ΜΚΟ με συγκεντρώσεις λαθρομεταναστών εναντίον της ΧΑ και τις κρυφές δημοσκοπήσεις που την ανεβάζουν πολύ ψηλά,
– τις εθνικιστικές εορτές των Πακιστανών στο δημαρχείο Αθηνών,
– την καφρίλα του μαζούτ στις Αθηναϊκές ακτές και τις κωμικοτραγικές εμφανίσεις των αριστεροδεξιών στην ΔΕΘ,
Αλλά και επίσης στην γειτονιά της Ελλάδος…
– την οριστική ήττα του ΙΣΙΣ στην Συρία / Ιράκ που σηματοδοτεί την αρχή του τέλους της επιδοτούμενης λαθρομετανάστευσης,
– την δεινή θέση του Ερντογάν που τραβάει το σκοινί σε Θράκη, Κύπρο και Αλβανία…
Δεν έμεινε τίποτε άλλο για τους νεοταξίτες παρά να πυροδοτήσουν τον αποσταθεροποιητικό – ψυχοκατασταλτικό – τζιχαντιστικό τους μηχανισμό και στην Ελλάδα! Έτσι θα εφαρμόσουν την τελευταία φάση του εθνομηδενιστικού τους σχεδίου.
Παλαιοέλληνες ιθαγενείς είστε έτοιμοι; Εάν αμφιβάλλει κανείς πως αυτό μπορεί να συμβεί και στην πατρίδα μας, τους απαντώ: Ισπανία – Ελλάς : 1 – 0, πάμε για την ισοφάριση…Λυπούμαι μόνο για τα αθώα θύματα και τις οικογένειές τους. Το (ευρωπαϊκό) πεπρωμένον φυγείν αδύνατον (και) στην Ελλάδα της αριστεροδεξιάς διεθνιστικής και καπιταλιστικής αποχαύνωσης. Κακώς όρισες ισλάμ στην Ελλάδα!







ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις