Έτσι δημιούργησαν την θρησκεία που έδιωξε τους ανθρώπους από τον Χριστό

Μοναδικό ΒΙΝΤΕΟ: Έτσι δημιούργησαν την θρησκεία που έδιωξε τους ανθρώπους από τον Χριστό 


Οι πρώτοι χριστιανοί είχαν στα χέρια τους τις ελληνικές γραφές πλάι στα γεμάτα μαθηματική λογική και αγάπη λόγια του Χριστού.
Το ελληνικό πνεύμα, ανήσυχο και
ελεύθερο, «κούρνιασε» οικειοθελώς στον λόγο του Τριαδικού Θεού, ο οποίος έδειχνε την έξοδο από το σπήλαιο του Σωκράτη, τον ψεύτικο δηλαδή κόσμο, στον οποίο ζούμε και δοκιμαζόμαστε, προκειμένου να αποδράσουμε προς το φως της αλήθειας.
Γι’ αυτό όσοι μας εμποδίζουν να βγούμε προς τα εκεί ονομάζονται «σκοταδιστές» και υπάρχουν σε όλα τα επίπεδα. Από την επιστήμη μέχρι φυσικά την Εκκλησία.
Οι σκοταδιστές του Βυζαντίου λοιπόν, έπειτα από ρητές εντολές της τότε καθεστηκυίας τάξης πραγμάτων, αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν τον Χριστό, δημιουργώντας μία νέα θρησκεία τυπολατρίας, καταστρέφοντας παράλληλα κάθετι ελληνικό.
Οι Έλληνες αρνήθηκαν την νέα αυτή θρησκεία, με έντονο το τυπολατρικό εβραϊκό δόγμα της λεγόμενης Παλαιά Διαθήκης, και έτσι φονεύθηκαν κατά εκατομμύρια.
Όσοι μορφωμένοι αντιτάχθηκαν, χαρακτηρίστηκαν αιρετικοί, αναθεματίστηκαν και ορισμένοι από αυτούς δολοφονήθηκαν και κάηκαν τα γραπτά τους, όπως ο Άρειος, ο οποίος πρέσβευε την σχέση Ελληνισμού-Χριστιανισμού, αρνούμενος την εισαγωγή του μωσαϊκού νόμου στα «ιερά γραπτά», νόμο που άλλωστε είχε καταδικάσει ο ίδιος ο Χριστός.
Με άλλα λόγια, στα σκοτεινά χρόνια του Βυζαντίου, δεν επιτρεπόταν διαφορετική άποψη από την ισχύουσα που επέβαλλε δια της φωτιάς και του σπαθιού το σκοτεινό θεο(Γιαχβέδο)κρατικό παλάτι .
Ωστόσο πότε ορίστηκε αυτό το δόγμα της Χριστιανικής θρησκείας; Τι πίστευαν πριν νομιμοποιηθεί ο Χριστιανισμός ως θρησκεία οι πρώτοι Χριστιανοί ; Τι κείμενα είχαν ; Πότε ορίστηκε η Αγία Γραφή ; Ποιός ήταν ο ρόλος του Κωνσταντίνου ; Ποιοί ήταν οι Γνωστικοί και τι εκπροσωπούσαν ; Ποιοί και γιατί τους κυνήγησαν ; Ποιοί έγραψαν την ιστορία και είπαν οτι αυτοί ήταν οι αιρετικοί ένω οι Ορθόδοξοι οι..θεόπνευστοι ; Δείτε το βίντεο και αφού κάνετε τη δική σας έρευνα, βγάλτε τα συμπεράσματά σας!
Μάθετε πως ο Χριστός δεν είχε καμία σχέση με όλα αυτά και φυσικά, ουδέποτε διέταξε Εκείνος την σφαγή των Ελλήνων!












ΠΗΓΗ
















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις