Αμερικανικό fund επιχειρεί να κατάσχει κατάστημα στο Ρέθυμνο - Χάος με επεισόδια και συλλήψεις!

Αμερικανικό fund επιχειρεί να κατάσχει κατάστημα στο Ρέθυμνο - Χάος με επεισόδια και συλλήψεις! 

 

 Το χάος επικράτησε το πρωί του Σαββάτου κατά τη διάρκεια κατάσχεσης ενός καταστήματος από εκπροσώπους αμερικανικού fund, του οποίου το δάνειο έχει εξαγοραστεί.

Πλήθος κόσμου μαζεύτηκε γύρω από το κατάστημα και προσπάθησε να αποτρέψει το συμβάν, ενώ τα ΜΑΤ τους είχαν περικυκλώσει, απομακρύνοντάς τους από την περιοχή.
Στο σημείο συγκεντρώθηκαν εκτός από απλοί πολίτες,  μέλη του ΣΑΟΡ και τοπικοί επιχειρηματίες, ενώ τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν!
Οι εκπρόσωποι του ξένου fund προσπάθησαν αρχικά με τη βοήθεια κλειδαρά να μπουν στο κατάστημα, ωστόσο δεν τα κατάφεραν και εν συνεχεία "μπούκαραν" μέσα σπάζοντας το τζάμι.
Το απίστευτο είναι ότι κάλεσαν να έρθει κλειδαράς από τα Χανιά γιατί κανένας από το Ρέθυμνο δεν θέλησε να πάρει μέρος σε αυτό που θα συνέβαινε!
Τα επεισόδια με πολίτες που προσπαθούσαν πολλές φορές να σπάσουν τον κλοιό των ΜΑΤ συνεχίστηκαν με υλικές ζημιές να προκαλούνται και σε αυτοκίνητα, ενώ από το εξαγριωμένο πλήθος δεν γλίτωσαν ούτε ο εκπρόσωπος του fund και ο δικαστικός επιμελητής, τους οποίους φυγάδευσε η αστυνομία, καθώς τους πετούσαν αντικείμενα στο κεφάλι!
Μάλιστα δύο συνελήφθησαν για τα επεισόδια.










ΠΗΓΗ















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις