Αυτά γίνονται στα hot spots την ώρα που οι Έλληνες πεινάνε




Ανήκουστα πράγματα συμβαίνουν στα hot spots, τα οποία σπανίως βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας. Το…κράτος εν κράτει που έχει στηθεί για τα καλά στα μεγαλύτερα κέντρα
φιλοξενίας της χώρα μας, έχει απασχολήσει κατά καιρούς τις ελληνικές αρχές, ωστόσο εν τη απουσία «άνωθεν εντολών», δεν δύναται να συμβούν μεγάλες παρεμβάσεις.
Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες  δεν είναι λίγες οι φορές που ολόκληρα φορτία με συσκευασμένο φαγητό πετιούνται επιδεικτικά στα…σκουπίδια, κάτι το οποίο έχει απασχολήσει κι άλλες φορές στο πρόσφατο παρελθόν την επικαιρότητα.
Αυτή τη φορά το περιστατικό που σας μεταφέρουμε έλαβε χώρα σε μεγάλο hot spot της Αττικής και μάλιστα σε περιοχή όπου φιλοξενούνται μεγάλοι αριθμοί μεταναστών.
Οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους, με χιλιάδες μερίδες συσκευασμένου και πιστοποιημένου (από Catering) να πετιούνται, είτε επειδή δεν τις θέλουν οι μετανάστες είτε επειδή απλά…περισσεύουν από τις ήδη μεγάλες και καθημερινές παραγγελίες.
Οι παραγγελίες είναι καθημερινές, ενώ το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι πως οι μεγάλες αυτές…περιττές ποσότητες φαγητού δεν δίνονται πουθενά (!!), αλλά καταλήγουν σαν απορρίμματα.

Όλα αυτά και ακόμη περισσότερα (traffiking, εμπόριο ναρκωτικών και παράνομες συναλλαγές), λαμβάνουν χώρα σχεδόν καθημερινά σε πολλά κέντρα φιλοξενίας, διογκώνοντας το πρόβλημα και μετατρέποντας τα hot spots ουσιαστικά σε ένα επικίνδυνο γκέτο.
Την ίδια ώρα οι Έλληνες είναι αναγκασμένοι να πληρώνουν τους παράλογους φόρους, χάνοντας μεγάλο μέρος του εισοδήματός τους και περικόπτοντας ακόμη και τα απολύτως βασικά από τα καθημερινά τους ψώνια.
Για αυτούς τους Έλληνες ποιος θα ενδιαφερθεί παρέχοντάς τους τροφή, προστατεύοντάς τους τα σπίτια τους και -το κυριότερο- δημιουργώντας ευνοϊκές συνθήκες για να εργαστούν; 

Σίγουρα όχι οι ύποπτες ΜΚΟ πάντως ή οι….»αλληλέγγυοι»











ΠΗΓΗ






























Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις