Issam Zahreddine: Ο Στρατηγός-Θρύλος που γέμισε με πτώματα τζιχαντιστών την Deir Ezzor μέχρι την είσοδο των ρωσικών/συριακών δυνάμεων- Πανηγυρισμοί υπέρ Ασαντ μέσα στη Γερμανία – Φοβερή ήττα για τη Δύση

 


Ηρθε και άλλαξε τα πάντα στο πεδίο του πολέμου. Η Ρωσία μαζί με τον Αρχηγό των Δυνάμεων «Τίγρης» και τον Στρατηγό και ήρωα του συριακού λαού, Issam Zahreddine, μόλις έγραψαν
ιστορία. Θα μείνουν στην Ιστορία με χρυσά γράμματα. Αυτό τους τόνισε και ο Μ.Άσαντ σε επικοινωνία που είχε με τους πρωτεργάτες της νίκης, «Γράψατε ιστορία, τιμήσατε τον όρκο σας».Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα αφιέρωμα στη δράση συριακών και ρωσικών δυνάμεων στο δρόμο προς την Deir Ezzor.
Ο συριακός λαός πανηγυρίζει μέσα στη Γερμανία υπέρ του Άσαντ! Δεν υπάρχει χειρότερη ήττα για τη Δύση η οποία στήριξε την πολιτική της σε τρομοκράτες τζιχαντιστές.
-Αρχηγός των Δυνάμεων «Τίγρης», Suhail » προς τον Στρατηγό Essam: Με ακούς;
-Essam: Nαι αδερφέ.
-Suhail : Ετοιμάσου, ζέστανε τον καφέ έρχομαι.
Ηδη οι τρομοκράτες του ISIS τρέπονται σε φυγή. Ο συριακός στρατός και προσωπικά ο Στρατηγός Issam Zahreddine τήρησαν την υπόσχεση τους. Οι δολοφόνοι του ISIS εξαφανίζονται. Ηδη ο συριακός Στρατός εντόπισε και σκότωσε το πλήρωμα από το άρμα μάχης που σκότωσε τον Σύρο στρατιώτη, Fadi Zaydan, με φριχτό τρόπο.

Εδώ ήταν η εικόνα από το βίντεο για όσους θυμούνται.



Ο Στρατηγός-Θρύλος, ο 55χρονος Issam Zahreddine, φόβος και τρόμος των ουαχαμπιτών σαλαφιστών του ISIS στην Deir Ez-Zor πολεμούσε σαν ένας απλός στρατιώτης. Και σήμερα εκπλήρωσε τον όρκο του. Πήρε εκδίκηση για τον θάνατο των γενναίων στρατιωτών.
Οι τρομοκράτες του ISIS τους κόλλησαν το όπλο στο κρόταφο για να υποκύψουν και να δηλώσουν υποταγή στον ISIS όμως αν και γνώριζαν ότι θα πεθάνουν το είπαν δυνατά:

«Θα σας εξαλείψουμε»!

Εδώ το βίντεο


Επικεφαλής της προεδρικής φρουράς ο Στρατηγός έχει ένα πλούσιο στρατιωτικό ”παλμαρέ” στα δρώμενα του πολέμου της Συρίας.
Πλαισιωμένος από την αφρόκρεμα των ειδικών δυνάμεων έκανε”πάρτι” σε όλα τα μέτωπα που είχε σταλθεί.
Ο Ζαχρεντίν δεν είναι μουσουλμάνος, είναι Δρούζος στο θρήσκευμα
Την πόλη υπερασπίζονταν επίλεκτες δυνάμεις του συριακού στρατού, της Ρεπουμπλικανικής Φρουράς, της 104ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας με διοικητή τον υποστράτηγο Ισάμ Ζαχρεντίν (Issam Zahreddine), έναν ιδιαίτερα γενναίο και σκληροτράχηλο πολεμιστή που έχει στο πλευρό του να μάχεται τον ίδιο του τον γιο, τον Γιαρόμπ.

H επιθεώρηση των πτωμάτων από τον Στρατηγό.


Γερμανία, πανηγυρισμοί.





Issam Zahreddine




Δράση ρωσικών δυνάμεων στο δρόμο προς Deir Ezzor.











Στο εσωτερικό ενός Typhoon-VDV(K-4386)
























ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις