Οι εκτελεστές του Ζαφειρόπουλου είχαν ραντεβού με το δικηγόρο και δεν είχαν καλυμμένα τα κεφάλια τους!

Μαρτυρία: Οι εκτελεστές του Ζαφειρόπουλου είχαν ραντεβού με το δικηγόρο και δεν είχαν καλυμμένα τα κεφάλια τους! 


Νέες πληροφορίες δίνουν μια διαφορετική εικόνα για τις συνθήκες της στυγερής δολοφονίας του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, μέσα στο γραφείο του στην οδό
Ασκληπιού 154 στο κέντρο της Αθήνας. 
Κατά τις αναφορές αυτές, οι δύο εκτελεστές είχαν προγραμματισμένο ραντεβού με τον δικηγόρο. Χτύπησαν το κουδούνι του γραφείου και ανέβηκαν στον πρώτο όροφο της Ασκληπιού 154. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο άντρες είχαν συζήτηση με τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο και τον συνεργάτη του για υπόθεση που αφορούσε αλλοδαπούς.

Οι δύο δολοφόνοι που μιλούσαν σπαστά ελληνικά, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ζήτησαν από τον συνεργάτη του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου να βγει από την αίθουσα με το επιχείρημα ότι ήθελαν να συζητήσουν κάτι προσωπικά. 

Αμέσως μετά την αποχώρηση του συναδέλφου του δολοφονηθέντος, οι δύο άγνωστοι δράστες πυροβόλησαν τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο στο κεφάλι και στην κοιλιά και τον σκότωσαν. Αναφορές επισημαίνουν ότι οι δολοφόνοι έφυγαν τρέχοντας. «Βοήθεια, μας σκοτώνουν» άκουσαν κατά πληροφορίες άνθρωποι που βρίσκονταν σε διπλανό διαμέρισμα του 1ου ορόφου της Ασκληπιού 154, αλλά δεν ανέφεραν πυροβολισμούς, στοιχείο που μπορεί να οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι οι δράστες ενδεχομένως χρησιμοποίησαν όπλα με σιγαστήρα.







ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις