Πρόβες χαράγματος από την Μ.Ανατολή

Μόνο στο el.gr: Έτσι εκπαιδεύουν τους "στοκ ανθρώπους" - Πρόβες χαράγματος από την Μ.Ανατολή


Πρόκειται για τους ευκολότερα διαχειρίσιμους πληθυσμούς αυτή τη στιγμή πάνω στον πλανήτη, τους ανθρώπους που μετά σκοπού τους "έκλεψαν" τις ζωές, οι ίδιοι που σήμερα τους
πετάνε δήθεν τα...σωσίβια. Οι "στοκ άνθρωποι", ο αριθμός των οποίων αυξάνεται ραγδαία τα τελευταία χρόνια, αποτελούν τις μάζες που πρώτες θα υποταχθούν στην παγκόσμια διοίκηση.
Όπως πολλές φορές σας ενημερώσαμε μέσα  επιχειρείται μία εξαναγκαστική αφομοίωση όλων αυτών των ταλαιπωρημένων μαζών, που θα αποτελούν την βάση για τον επερχόμενο "γκρι παγκόσμιο λαό". Όσο κι αν φαίνεται σε πολλούς απίστευτο, ήδη έχουν ξεκινήσει να εφαρμόζονται πρακτικές υποδούλωσης των ανθρώπων αυτών πάντα με βοηθό την τεχνολογία.

Τελικός σκοπός; Η απόλυτη εξάρτηση από την τεχνολογία της νέας εποχής και συνεπώς την επακόλουθη "ασφάλεια" του παγκόσμιου κράτους. Η αρχή έχει γίνει ήδη από την Μέση Ανατολή και συγκεκριμένα την Ιορδανία, με τους νέους τύπους πληρωμών-συναλλαγών, οι οποίοι εξαρτώνται αποκλειστικά στην ιριδοσκόπηση, δηλαδή το "σκανάρισμα του ματιού".
Σε κάποιους η συγκεκριμένη πρακτική μπορεί να φαίνεται κάπως απίστευτη, σκεπτόμενοι πως αυτά συμβαίνουν -μεμονωμένα- μόνο στα...ανεπτυγμένα κράτη. Λάθος! Το λεγόμενο «Eyepay» και η «on e-card» αποκλειστικά για τους προσφυγικούς πληθυσμούς αποτελεί μία άβολη πραγματικότητα:

 



Όπως γίνεται σε κάθε είδους δραστηριότητα που αφορά την παροχή αγαθών (τροφίμων ή καταλυμάτων) στους πρόσφυγες, από πίσω βρίσκονται τα Ηνωμένα Έθνη, με κύριο όργανό τους την Ύπατη Αρμοστεία για τους Πρόσφυγες.

Η αρχή έγινε πριν από μερικούς μήνες στον μεγαλύτερο ίσως καταυλισμό προσφύγων της Μέσης Ανατολής στο Azraq της Ιορδανίας, όπου πλέον οι Σύριοι πρόσφυγες δεν πληρώνουν (ή αντίστοιχα πληρώνονται) μέσω μετρητών ή έστω πλαστικού χρήματος. Αντί αυτών των τρόπων, έχει υιοθετηθεί το "σάρωμα των ματιών" ή αλλιώς "ιριδοσκόπηση", μέθοδος στην οποία είναι συνηθισμένοι -θέλοντας και μη- μεγάλοι πληθυσμοί προσφύγων σε όλη την Ιορδανία!

Το όλο εγχείρημα χορηγεί και επεκτείνει σε μεγάλο βαθμό το Παγκόσμιο Πρόγραμμα Τροφίμων (WFP), χρησιμοποιώντας την τεχνολογία blockchain, που βρίσκεται πίσω από την δημιουργία του διαδεδομένου σήμερα Bitcoin.

Μάλιστα μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους ο στόχος των 100.000 προσφύγων που θα χρησιμοποιούν αποκλειστικά αυτήν την μέθοδο συναλλαγών φαίνεται πως έχει ήδη επιτευχθεί, με τα Ηνωμένη Εθνη να ετοιμάζονται για το επόμενο "μεγάλο βήμα", την επέκτασή του και εκτός Ιορδανίας.

Αξίζει δε να σημειωθεί πως αυτού του είδους τα "άυλα credit points" αποκλειστικά για πρόσφυγες δεν εμπίπτουν σε καμία κεντρική εξουσία ούτε τράπεζα, αλλά αποθηκεύονται και διανέμονται μέσα μία «κεντρικής διαδικτυακής μνήμης». Εν ολίγοις υπάρχει ένα ογκώδες (σε χωρητικότητα) ψηφιακό αρχείο δεδομένων, που έχει αρχίσει την λειτουργία του από τον περασμένο Μάιο. 









ΠΗΓΗ


























Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις