Πανικός Α.Τσίπρα από τις απειλές της Τουρκίας για το πολιτικό άσυλο στον φυγά: Ζήτησε να ακυρωθεί η απόφαση!

Πανικός Α.Τσίπρα από τις απειλές της Τουρκίας για το πολιτικό άσυλο στον φυγά: Ζήτησε να ακυρωθεί η απόφαση! 


Σαφώς ανήσυχη, για να μην πούμε πανικοβλημένη, η ελληνική κυβέρνηση-για την ακρίβεια ο ίδιος ο πρωθυπουργός Α.Τσίπρας-από την οξύτατη τουρκική αντίδραση στην
απόφαση της Επιτροπής Ασύλου για την χορήγηση πολιτικού ασύλου σε έναν από τους οκτώ Τούρκους πραξικοπηματίες, κατέθεσε αίτηση ακύρωσής της!
Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου  Εξωτερικών ότι θα υπάρξουν «σοβαρές επιπτώσεις στις σχέσεις με την Ελλάδα μετά την απόφαση παροχής πολτικού ασύλου σε ένα από τους 8 Τούρκους φυγάδες», η κυβέρνηση έδειξε ότι υπολογίζει- και πολύ μάλιστα -τις τουρκικές απειλές.
Η 3η Ανεξάρτητη Δευτεροβάθμια Επιτροπή αποφάσισε σήμερα να χορηγήσει άσυλο στον Τούρκο στρατιωτικό και συγκυβερνήτη του ελικοπτέρου, ο οποίος μαζί με επτά ακόμα στρατιωτικούς κατέφυγε στην Αλεξανδρούπολη, μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα στις 15 Ιουλίου 2016.
«Ακολουθώντας την πάγια θέση σε σχέση με τους 8 Τούρκους στρατιωτικούς, όπως έχει επανειλημμένως και δημοσίως εκφραστεί, υποβλήθηκε σήμερα εκ μέρους της Ελληνικής Κυβέρνησης αίτηση ακύρωσης κατά της χθεσινής απόφασης παροχής ασύλου της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Προσφυγών», αναφέρει η άτυπη ενημέρωση του πρωθυπουργικού γραφείου του Μεγάρου Μαξίμου.







ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις