Πιθανή η κήρυξη στρατιωτικού νόμου στις Ηνωμένες Πολιτείες.




Πηγή του αμερικανικού πενταγώνου ανακοίνωσε ότι κάτω από τη στρατιωτική ηγεσία του Προέδρου της Αμερικής Donald Trump να κηρυχτεί στο άμεσο μέλλον ένας
στρατιωτικός νόμος.

Ο Trump είναι έτοιμος να ενεργοποιήσει την εθνική φρουρά(FEMA) σε περίπτωση ταραχών ή εμφυλίων αναταραχών λένε πηγές του πενταγώνου προσθέτοντας ότι τα στρατόπεδα που θα χρησιμοποιηθούν για να συλληφθούν οι αντιρρησίες, στα στρατόπεδα της FEMA μπορούν να φιλοξενηθούν στόχοι υψηλής αξίας ενώ τα στρατιωτικά δικαστήρια θα αποστέλλουν τους αντιρρησίες εις θάνατον πολύ πιο γρήγορα.

Αυτό πρόκειται να γίνει με το αιτιολογικό των διεφθαρμένων δικαστών που διορίστηκαν από τον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα καθώς και για ένα Κογκρέσο που στοιβάζονται με σκάνδαλα για το Ισραήλ.

O Trump μπορεί να κηρύξει στρατιωτικό νόμο για να επιβάλει στρατιωτική δικαιοσύνη λέει η πηγή του πενταγώνου.

Το FBI για παράδειγμα καλύπτει ενεργά τη σφαγή των εκατοντάδων Αμερικανών στο LAS VEGAS χρησιμοποιώντας μισθοφόρους λένε πολλές πηγές.

Από ότι φαίνεται ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ θέλει να εδραιώσει την κυριαρχία του και να επαναφέρει την Αμερική στη δόξα που είχε κάποτε.

Το θέμα είναι ότι τα πιόνια έχουν τοποθετηθεί στη σκακιέρα και Αναμένουμε περαιτέρω εξελίξεις που θα φανούν στο άμεσο μέλλον για το μέλλον της Αμερικής και όλου του πλανήτη.






ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΙΡΕΑΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις