Αλγόριθμος ευρέσεως εργασίας μόνο για "Μετανάστες"

Αλγόριθμος ευρέσεως εργασίας μόνο για Μετανάστες


Μοιάζει παράξενο αλλά είναι αλήθεια επιστήμονες από τις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά και από την Ελβετία, δημιούργησαν έναν Αλγόριθμο ο οποίος θα βρίσκει δουλειά
στους "μετανάστες".

Πως λειτουργεί
Αυτός ο αλγόριθμος λοιπόν αντλεί δεδομένα όπως η εθνικότητα, οι γνώσεις, τα προσόντα κλπ. Μόλις λοιπόν ο αλγόριθμος επεξεργαστεί τα δεδομένα αυτά αμέσως βρίσκει εργασία στον "μετανάστη" ο οποίος με βάση τα στοιχεία του βρίσκει (μέσω του αλγορίθμου) τις θέσεις εργασίας οι οποίες αντιστοιχούν στα προσόντα του. Ο αλγόριθμος αυτός λοιπόν βρίσκεται ακόμα σε δοκιμαστικό επίπεδο αλλά προχωράει με ταχύτατους ρυθμούς και σε λίγο μόνο καιρό θα είναι διαθέσιμος για τους "μετανάστες". Κανείς δεν έχει πρόβλημα με τους "μετανάστες" και καλά να κάνουν οι άνθρωποι να βρούνε μια δουλειά ώστε να ζήσουν αυτοί και οι οικογένειές τους.

Το πρόβλημα που προκύπτει είναι πολύ σοβαρό όμως και αυτό είναι το εξής:

Για πιο λόγο αυτός ο αλγόριθμος ευρέσεως εργασίας απευθύνεται μόνο σε "μετανάστες" και όχι σε όλους τους ανθρώπους; Αυτό είναι άδικο και ρατσιστικό το δίχως άλλο για τους πολίτες οι οποίοι ζουν και πληρώνουν φόρους, στην χώρα που γεννήθηκαν. Αυτές οι σκέψεις είναι λογικό και επόμενο ότι θα γίνουν από την στιγμή που υπάρχει ο διαχωρισμός ανάμεσα στους "μετανάστες" και στους πολίτες που ζούνε στην χώρα τους. Βέβαια για να μην νομίζει κανείς ότι οι επιστήμονες οι οποίοι δημιούργησαν αυτόν τον αλγόριθμο αγαπάνε τους "μετανάστες" να σας αναφέρω ότι το πιθανότερο είναι να χρησιμοποιούν αυτούς τους ανθρώπους σαν πειραματόζωα ώστε να δουν ότι αυτοί οι άνθρωποι δέχονται την ηλεκτρονική χείρα βοηθείας και αυτό τα Παγκόσμια κέντρα εξουσίας, το κάνουν με σκοπό την μελλοντική καταδυνάστευση όλων των ανθρώπων.







ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις