Παγκόσμιος εκφοβισμός για να εμβολιαστούν οι πάντες - Εκβιάζουν όλους τους γονείς

Παγκόσμιος εκφοβισμός για να εμβολιαστούν οι πάντες - Εκβιάζουν όλους τους γονείς 


Μοιάζει σαν ένα ισόποσο αντιστάθμισμα ή καλύτερα ένα φαινόμενο "δράσης-αντίδρασης", μόνο που παρατηρείται παγκόσμια
αυτή τη φορά. 
Από την Αυστραλία μέχρι την Ιαπωνία και τις ΗΠΑ, δεν είναι λίγοι οι οργανισμοί (κρατικοί και μη) που ασκούν τρομακτικές πιέσεις στους πολίτες σχετικά με τα «αναγκαία εμβόλια», ο αριθμός των οποίων όλο και αυξάνεται ακόμη και σε ανεπτυγμένες χώρες.

Παράλληλα μαζί του αυξάνεται και το όριο ηλικίας, καθώς πλέον όλο και περισσότεροι είναι οι ενήλικοι -εκτός των παιδιών- που υποχρεούνται να κάνουν μία σειρά από εμβόλια. Οι κυρώσεις φυσικά για τους αντιρρησίες όλο και σκληραίνουν.

Το τελευταίο διάστημα, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) έχει επιδοθεί σε ένα πρωτοφανές "κυνηγητό" όλων όσων δεν δέχονται να κάνουν τα αναγκαία εμβόλια, τουλάχιστον στις χώρες που έχουν ακόμη την επιλογή να τα αποφύγουν. Οι πιέσεις σε πολλές περιπτώσεις έχουν ακόμη και την μορφή στυγνού εκβιασμού, πράγμα που επηρεάζει κυρίως τους «αντιρρησίες γονείς».

Για παράδειγμα σε Γερμανία και Ιταλία οι νόμοι σχετικά με τον εμβολιασμό των μικρών παιδιών αναμένεται να αυστηροποιηθούν σε μεγάλο βαθμό. Είναι ενδεικτικό πως σε καμία από τις δύο χώρες τα παιδιά που δεν έχουν κάνει τα απαραίτητα εμβόλια δεν θα είναι δεκτά σε οποιοδήποτε δημόσιο σχολείο, αρχής γενομένης από το νηπιαγωγείο.

Ουσιαστικά πρόκειται για την απόλυτη κοινωνική -και όχι μόνο- απομόνωση των παιδιών, ενώ δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμη σε ποιο σημείο η κρατική εξουσία θα μπορεί να επεμβαίνει, εξαναγκάζοντας τους γονείς σε εμβολιασμό των παιδιών τους.

Και η γαλλική κυβέρνηση ανακοινώνει πως από το νέο έτος θα αυστηροποιήσει τα μέτρα απέναντι στους «αντιρρησίες», με το Υπουργείο Υγείας σε ανακοίνωσή του να είναι ξεκάθαρο:

«Εάν οι γονείς αρνούνται τα υποχρεωτικά εμβόλια, θα πρέπει να ξέρουν ότι τα παιδιά τους δεν θα γίνονται αποδεκτά στα δημόσια σχολεία και τα νοσοκομεία!».



Στην Αυστραλία, σε έναν νόμο που δεν είναι μεν καινούργιος, αλλά αναμένεται να αυστηροποιηθεί εκ νέου, όσοι γονείς δεν εμβολιάζουν τα παιδιά τους μέχρι μία ορισμένη ηλικία, τότε δεν θα δικαιούνται πια τα κοινωνικά επιδόματα από το κράτος, με ότι αυτό συνεπάγεται για το βιοτικό τους επίπεδο.

Μάλιστα ο Π.Ο.Υ. πιέζει τις κυβερνήσεις ανά τον κόσμο να λάβουν ακόμη σκληρότερα μέτρα υπέρ των εμβολίων, φυσικά για το..."καλό" της ανθρωπότητας. 
Επί της ουσίας πρόκειται για μία καλά οργανωμένη παγκόσμια επίθεση κατά των οικογενειών που αρνούνται πεισματικά να χορηγήσουν ειδικά στα παιδιά τους επικίνδυνες ουσίες, ιδιαίτερα από τη στιγμή που κανείς δεν μιλάει για τις...«απρόβλεπτες πλην σοβαρές παρενέργειές τους».







ΠΗΓΗ 
















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις